Last news in Fakti

8 Април, 2013 14:21 12 731 3

Кросов скутер на ток

  • ktm-
  • freeride e-speed

KTM и дизайнерското ателие KISKA представиха електрически скутер с повишена проходимост. Freeride E-Speed има тръбна рама и мотор с мощност 11 кВт и въртящ момент 36 Нм, който позволява скорост до 85 км/ч.

Вградената батерия на кросовия скутер позволява половин час или 60 км веселба. В комплекта има преносимо зарядно и втори акумулатор. 4.36-киловатчасовата батерия се зарежда напълно за два часа.

От KTM се хвалят, че са отделили особено внимание на защитата от влага и прах, отчитайки сложните условия, в които ще се кара скутерът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 dixi

    0 0 Отговор
    Това е бъдещето !!!
  • 2 ддд

    0 0 Отговор
    Те и Хускварна имат много хубав ел. кросов мотор, други фирми също,но половин час живот на батерията е прекалено малко,за да се нарече забава. Не е реалистично такъв капацитет да има,сигурно е леко,да, но трява да живееш на ръба в непосредствена близост до мястото на забава. Минималното е 1,5-2 часа,за да може да отидеш,да покараш,да се върнеш.
    Докато не пуснат батерии с 10 пъти по-висок капацитет ,няма много смисъл.

    Коментиран от #3

  • 3 IGNITER

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "ддд":

    Технологията я има ... тук и сега. Разбира се че може да бъде направен да може да се кара и X часа, но ще бъде на доста по-висока цена.
    В момента в който технологията се сведе до масова употреба и стане по-достъпна ДВГ-тата ще започват да зачезват.