30 Май, 2013 15:05 3 662 0

Най-големият смартфон в света

  • actwell-
  • i6000

Китайската компания Actwell се кани да пусне в производство смартфон с огромен 6.5-инчов екран. Дисплеят на i6000 има разделителна способност 1 920 на 1 080 пиксела и малко трудно се вписва в понятието телефон.



Сред характеристиките на апарата се споменават четириядрен процесор MediaTek MT6589, 13-мегапикселова камера, батерия с капацитет 3 150 милиампер-часа и операционна система Android 4.2.



Предполага се, че i6000 ще поддържа две SIM карти и вероятно ще се продава със стилус. Дебелината на смартфона е 9.5 милиметра. Actwell е производител на части и оборудване за различни компании, което означава, че грамадният телефон може да се появи на пазара под всякаква марка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА