Last news in Fakti

13 Декември, 2022 09:45 5 455 10

Bentley „извади“ рекордно количество мед

  • мед-
  • bentley-
  • bmw-
  • lamborghini

Британците се похвалиха с 1000 буркана

Bentley „извади“ рекордно количество мед - 1

През 2019 година Bentley се превърна във втория автомобилен производител в рамките на VW Group, който започна да отглежда пчели и съответно да произвежда мед. Сега, три години по-късно, британците се хвалят с рекордно количество мед, което са успели да „извадят“ през 2022 година.

Към момента Bentley отглежда над 600 хиляди пчели или с около 5 пъти повече от 2019 година. Компанията работи заедно с Buckley Bees, които се грижат за здравето на пчелите и обработката на меда. От Bentley казват, че процедурата се извършва със същото внимание към детайла, което се очаква от марка като Bentley.

Bentley „извади“ рекордно количество мед

След като бъде поставен в буркани, медът се раздава на специални гости на сградата в град Крю и поне към момента не се продава свободно на пазара. Припомняме, че наскоро ви съобщихме за подобни инициативи от BMW и Lamborghini.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Буркан банк

    27 3 Отговор
    1 000 буркана !? Па то има буркани от 200 до 3000 мл бе ! Ако са от литър то това означава 1400 кг. Меда е средно с относително тегло 1.480. И тия 600 000 пчели кой ги брои като в зависимост от силата на кошера и сезона са между 15000 и 40000 в един кошер?
    Галинчова новина" !!! :)) Бентли извадили мед !!! :)) Щом е Бентли значи е супер, а!?:))
  • 2 Леля Гошо

    15 1 Отговор
    Като се има предвид качеството на основния им продукт, крайно време е да започнат да произвеждат тоалетна хартия и с всеки продаден автомобил да дават и 24 рула подарък.

    Коментиран от #6

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 хасмо-кар

    10 0 Отговор
    75гр на буркан по 1000 бр = 75кг

    Коментиран от #5

  • 5 Хасмо минч

    6 0 Отговор

    До коментар #4 от "хасмо-кар":

    75 грама е нищожно количество,миниатюрно бурканче,ако е 750г вече се ядва.
  • 6 ТИРбушон

    3 5 Отговор

    До коментар #2 от "Леля Гошо":

    Кога за последно се вози на Бентли? Гроздето е кисело, а? 😆😆😆
  • 7 Апито

    4 1 Отговор
    А търтеите колко са?
  • 8 Гост

    3 0 Отговор
    Най чист мед еко се произвежда в България, но вече селото го има в картата, но без един жител. По татово бе с открит лист, без ток и вода, от изворче на 2км е били, когато е имало хора. Мед, тахан и кво ли нямаше, но днес България е развалина. Грозде също, хубав сорт за вина. Малко останалите млади хора не са научени на труд в малкото гръцко градче.
  • 9 Хххх

    1 0 Отговор
    Търтеите са в България. Дори и в кауфланд ти пускат на промоции макар и рядко мед 900 грама, на цени 12, 13 лева, при намаление на 8 лева, но явно за тяхните си хора или да ги накарат да станат в 7 часа И да пазаруват други неща, но не и мед, но с 4 лева и без 4,който има нужда пак ще купува мед на редовна цена, мрънкат хората в магазина на подреждащи стоките
  • 10 кочоОГЛУ

    0 0 Отговор
    ФИРМАТА Е ВСЕЯДНА-ЛОВ НА ЖАБИ КОМАРИ ТЕРОРИСТИ СОРТИРОВАЧИ НА ПАЧИ ЯЙЦА И БЕЗБРОЙ ДРУГИ НАУЧНИ ДЕЙНОСТИ ВЪВ СЛЪНЧЕВАТА ГАЛАКТИКА.