Last news in Fakti

16 Септември, 2013 16:41 3 061 1

Французи обвиниха BMW в шпионаж

  • bmw-
  • bollore-
  • autolib-
  • шпионаж

Представители на френската холдингова група Bollore твърдят, че баварците са се опитали да получат технологиите й с помощта на промишлен шпионаж. Според обвинението експерти на BMW са пробвали да се сдобият с информация са особеностите на електромобилите Autolib, разработени от Bollore Group и Pininfarina.

Двамата "шпиони" били забелязани нееднократно да изследват зарядните станции и паркираните коли на ток. От Bollore се определят като лидери в акумулаторните технологии и геолокационните системи и подозират, че немците се интересуват именно от тези разработки.

От BMW потвърдиха, че техни сътрудници действително са изучавали зарядните станции Autolib, но само за да установят дали са съвместими с електромобилите i3 и i8. Немският производител щял да предложи на Bollore Group съвместна експлоатация на мрежата от пунктове, както неотдавна бил направил с Renault.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Geizer Prostak

    0 0 Отговор
    kade si monka da za6titi6 bavarskiq ko4