Last news in Fakti

28 Юли, 2023 13:30 2 885 4

Евтина тротинетка с ABS

  • xiaomi-
  • електрически скутер-
  • тротинетка-
  • abs

Иновацията е дело на Xiaomi

Евтина тротинетка с ABS - 1

Xiaomi Electric Scooter 4 Go е електрическа тротинетка, фокусирана върху ежедневното предвижване в града. Тя може да ускори до 20 км/ч и предлага три режима на шофиране. По време на представянето на новостта представители на компанията разкриха всички нейни ключови технически характеристики.

Евтина тротинетка с ABS

Скутерът е оборудван със стоманена рамка, тежи 13.7 кг и е предназначен за потребители с тегло до 90 кг. Мощността на двигателя е 450W. Има три режима за избор: S (до 20 км/ч), D (до 15 км/ч) и „ходене” (до 6 км/ч). Декларираният запас от мощност е 18 км - осигурява се от батерия с капацитет 165 Wh. Възможно е също така зареждане чрез рекуперация по време на спиране.

Евтина тротинетка с ABS

Задната спирачка на скутера е барабанна, предната е електронна с функция E-ABS. Колелата са с пневматични 8.1-цолови гуми за комфортно возене. Таблото показва информация за скорост, пробег, режим на шофиране, състояние на двигателя и наличие на Bluetooth връзка със смартфон.

Евтина тротинетка с ABS

Освен това можете да разберете за състоянието на скутера от мобилното приложение. Цената и началната дата на продажбите на Xiaomi Electric Scooter 4 Go все още не са обявени, но според европейски търговци новата тротинетка ще струва около $390.

Евтина тротинетка с ABS


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Механик

    5 6 Отговор
    Забравили сте да кажете, че първите 1000 клиента получават към покупката съвсем безплатно:
    / епилатор (един брой)
    / розови чорапки до глезените (3 чифта)
    п.п.
    Ама, казвайте ги тия работи, де!
  • 2 емили с чепа

    2 1 Отговор
    а защо няма колче за да седна УдобнО
  • 3 Cтрaшнa иновaция

    2 2 Отговор
    Имaм тaкaвa нa Iscooter, cъc cъщите нещa от почти годинa и е 500W, кaто пaк е c 3режимa и мaкc cкороcт 35 км/ч. Взетa нa промоция зa 685лв. c доcтaвкa до врaтa.
  • 4 Джуджу

    0 0 Отговор
    Контра има ли?