Last news in Fakti

3 Октомври, 2023 09:51 5 127 3

В името на науката бяха замразени iPhone 15 Pro Max, Samsung S23 Ultra и Pixel 7 Pro (ВИДЕО)

  • iphone 15 pro max-
  • samsung s23 ultra-
  • pixel 7 pro-
  • смартфони-
  • експеримент

След размразяването всички флагмани продължиха да работят, но функционирането на високоговорителите забележимо се влоши

В името на науката бяха замразени iPhone 15 Pro Max, Samsung S23 Ultra и Pixel 7 Pro (ВИДЕО) - 1

Техническият блогър и автор на YouTube канала TechDroider публикува видео от експеримент, в който подлага на различни тестове iPhone 15 Pro Max, Samsung S23 Ultra и Pixel 7 Pro.

Първо авторът на експеримента постави флагманите под дъжда, след това под душа и накрая замрази смартфоните за 6 часа. След като бяха понамокрени от пръски вода, флагманите продължиха да работят нормално, сякаш нищо не се е случило. Преди замразяване джаджите бяха поставени във вода.

Всички устройства продължиха да работят, като същевременно показваха съобщения за необходимостта от изсушаване на USB Type-C конектора преди зареждане. Авторът отбеляза, че Google Pixel 7 Pro е уведомил, когато портът му е сух и готов за зареждане. Блогърът също беше изненадан, че докато е във водата, Samsung Galaxy S23 Ultra реагира на натиск със стилуса.

След размразяването всички флагмани продължиха да работят, но функционирането на високоговорителите забележимо се влоши. Но това беше временно - след известно време работата на високоговорителите беше възстановена. Само iPhone 15 Pro образува конденз под камерата, който обаче изсъхна достатъчно бързо. Появи се и съобщение, че iPhone трябва да се рестартира, за да се свърже с кабелно зареждане. Вижте повече.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Хмм

    4 0 Отговор
    В името на науката нещо се обърка в близките десетилетия или няма грешка а по висша цел. аа то телефони било пхъ
  • 3 Айфона

    2 0 Отговор
    не издържа на жега,не на студ! Пробвайте ги на 45°С, всички тия бракми ще умрат!