Last news in Fakti

1 Декември, 2023 18:22 3 190 2

Apple представи новия си часовник

  • apple-
  • product red-
  • apple watch

Watch Series 9 (Product) RED

Apple представи новия си часовник - 1

Apple представи нов продукт от серията си RED, която е на пазара през последното десетилетие. Това е новият Watch Series 9, който както подсказва и името, носи емблематичния червен цвят с червена каишка. Заедно с него пристигат и циферблати в червен цвят. Новата версия на часовника се предлага в размери 41 мм и 45 мм.

Apple обяви също, че от 1 до 4 декември App Store ще дари на Глобалния фонд всички приходи от избрани покупки в приложенията за MONOPOLY GO!, Gardenscapes и EA Sports FC Mobile. Apple също така обещава да дари 1 долар за всяка покупка, направена с помощта на Apple Pay в App Store, във физическия Apple Store и на Apple.com до 8 декември.

Очакваше се от Apple да представят и други Product RED артикули, но за момента това изглежда няма да е така. Все пак не е изключено на по-късен етап да видим нови разцветки за iPhone.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Прекрасно

    5 1 Отговор
    Ще спечелят по 200 долара от него ще дарят по 1. Купувайте.
  • 2 Пако Рабани

    5 0 Отговор
    ПълниЯТ член е мит в тази статия.