Last news in Fakti

12 Декември, 2013 14:40 5 650 1

Сгъваем нож в портфейла

  • cardsharp4-
  • cardsharp2-
  • сгъваем нож

Летищните власти имат нов повод за притеснение. Cardsharp4 има формата и размерите на стандартна кредитна карта, но всъщност представлява дяволски остра ножка с алуминиево тяло с дебелина едва 2 мм.



Стоманеното острие с дължина 65 мм е изработено по технология, предназначена за направата на хирургически инструменти. Има двустепенен механизъм Zytel за предотвратяване на случайно отваряне.



Производителят на Cardsharp4 твърди, че сгъваемият нож върши работа за почти всичко - от приготовлението на храна до прерязването на предпазни колани в катастрофирал автомобил.

Cardsharp4 струва солените $90, но се предлага и доста по-евтина версия. Cardsharp2 има пластмасово тяло и тройно по-ниска цена.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Георги Тенев

    2 0 Отговор
    Чудесна ч...ка!Да се надяваме китайците скоро да я пуснат на символична цена и със задоволително качество.Ценна в случая е идеята и разработката -останалото е въпрос на материали и съвестност при производството.Всичко се случвоа и човек не се знае за какво ще му потрябва а така може да я носи винаги със себе си.