Last news in Fakti

7 Март, 2024 20:36 1 434 5

Разкриха в какви цветове ще се предлагат новите Galaxy Flip и Fold

  • samsung-
  • galaxy-
  • flip-
  • fold

Може да видим първия розов модел

Разкриха в какви цветове ще се предлагат новите Galaxy Flip и Fold - 1

Според сведенията на Рос Йънг, уважавана фигура в индустрията на дисплеите, известен с точните си прогнози, предстоящият Galaxy Z Fold6 се очаква да представи нов цветови вариант, който може да включва розова опция наред с вече утвърдените тъмносиньо и сребристо. Това разнообразяване на цветовите предложения е в съответствие с ангажимента на Samsung да предостави на потребителите редица естетически възможности, които да отговарят на индивидуалните им предпочитания.

За разлика от него, за Galaxy Z Flip6, известен с ярката си и еклектична цветова палитра, се говори, че ще продължи тази тенденция с опции като Светлосиньо, Светлозелено, Сребристо и Жълто. Очаква се тези цветови решения да добавят нотка индивидуалност и стил към устройството, привличайки потребителите, които търсят отличителен и модерен смартфон.

Освен това шушуканията в индустрията сочат, че както Galaxy Z Fold6, така и Galaxy Z Flip6 ще бъдат пуснати на пазара или в началото на юли, или в традиционните срокове през август. Тази времева рамка съответства на типичния график на Samsung за пускане на флагманските устройства, като гарантира, че те се пускат на пазара в стратегически момент, за да се постигне максимален потребителски интерес и пазарно въздействие.

По отношение на подобренията в дизайна, спекулациите намекват за възможността Galaxy Z Fold6 да се отличава с малко по-квадратен профил на дизайна, потенциално придружен от по-широк екран. Подобни модификации имат за цел да подобрят използваемостта и функционалността, като същевременно запазят характерния за устройството сгъваем форм-фактор.

Вълнуващо е, че се разпространява шепот за разработването на премиум вариант, условно наречен Galaxy Z Fold6 Ultra. Говори се, че този ултралуксозен модел ще разполага с революционни характеристики, като например 200MP камера ISOCELL HP2, обещаваща несравними фотографски възможности. Освен това има спекулации за включването на слот за писалката S Pen, което допълнително ще увеличи гъвкавостта и възможностите за продуктивност на устройството.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Джон

    1 2 Отговор
    Интерено ми е андроидаджиите дали харесват Самсунг или те си падат само по телефони на китайската комунистическа партия?

    Коментиран от #5

  • 5 Коле

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Джон":

    Аз имам и самсунг и китаец. Доволен съм и от двата а ти страдаш от нещо.