Last news in Fakti

26 Март, 2024 18:14 4 326 2

Разкриха характеристиките на първия самостоятелен смартфон на HMD

  • nokia-
  • hmd-

Компанията, която наследява Nokia ще представи устройството скоро

Разкриха характеристиките на първия самостоятелен смартфон на HMD - 1

Информация за предстоящите телефони със собствена марка на HMD се появи чрез обяви от финландски търговци на дребно. HMD е в процес на разработване на серията телефони Pulse, включваща моделите HMD Pulse, HMD Pulse+ и HMD Pulse Pro. Предполага се, че HMD Pulse ще бъде оборудван с Unisoc T606 SoC, 4GB до 8GB RAM и ще работи с операционна система Android 14

Очаква се HMD Pulse+ да разполага с 6GB RAM, 128GB памет и 6,56-инчов дисплей. Той ще се предлага в цвят Midnight Blue. Междувременно HMD Pulse Pro ще предлага конфигурации от 6/128 GB и ще се предлага в три цветови варианта: Twilight Purple, Black Ocean и Glacier Green. Освен това, според съобщенията, HMD разработва общо шест телефона под собствената си марка, включително моделите HMD Legend, Legend+ и Legend Pro. Има индикации, че тези модели може да бъдат подготвени пускане на пазара през юли, като е възможно към тях да се присъедини и линията Pulse.

В допълнение към телефоните HMD работи и по двупортово зарядно устройство с мощност 30 W. Това зарядно устройство ще се предлага в черен цвят и се очаква да бъде на цена от 25 евро.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Няма начин

    12 4 Отговор
    Нокиа умря. Туй да не е Македония. След 2000 години да се роди отново и да се карат египетските роми с вардарските, кой е по македонец.

    Коментиран от #2

  • 2 хххх

    7 8 Отговор

    До коментар #1 от "Няма начин":

    Китайче, отивай да ядеш бръмбари, не казвай какво е умряло!