Last news in Fakti

17 Април, 2024 17:53 1 792 4

Polestar разкри кога ще покаже първия си смартфон

  • polestar-
  • polestar phone-
  • смартфон

Това ще се случи след по-малко от седмица

Polestar разкри кога ще покаже първия си смартфон - 1

Дългоочакваният смартфон Polestar Phone е на прага на официалния си дебют, който е насрочен за 23 април в Китай. Сътрудничество между Polestar, известна с авангардните си електромобили, и Meizu, производителят на смартфони, устройството обещава безпроблемна интеграция с автомобилите Polestar, повтаряйки тенденцията, зададена от пускането на смартфона Nio миналата година.

Очаква се смартфонът да бъде базиран на моделите 20 Pro или 20 Infinity на Meizu. Тийзърът, споделен в Weibo, загатва за впечатляващи характеристики, включително екран със съотношение на страните 21:9 и резолюция "2K+", ултратънки симетрични рамки с размер 2,2 мм и впечатляващо съотношение на екрана към тялото от 91,5%.

Използвайки силата на изкуствения интелект, устройството има за цел да осигури безпроблемен преход от смартфон към автомобилен интерфейс. За момента компанията не е потвърдила дали смартфонът ще се предлага на други пазари освен Китай, но за момента това изглежда малко вероятно.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джон

    0 4 Отговор
    Има ли значение кой прави сапуниерката, щом е Андроид?

    Коментиран от #2

  • 2 Тикитака

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Джон":

    Има, да! Но така или иначе андроид е по-доброто спрямо глупавите айфони и техния дръглив ios.

    Коментиран от #3

  • 3 хаха

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "Тикитака":

    Айфона не ме буди сутрин за маловажни неща, като знае, че не съм се наспал. Андроид не може.

    Коментиран от #4

  • 4 Тикитака

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "хаха":

    Андроид има възможност и опции за тази цел още преди айфона, но понеже епъл ви е зомбирал яко и гледате само от изостаналите им тенденции.