Last news in Fakti

14 Февруари, 2014 11:27 3 786 0

Само за запалени велосипедисти

  • fly6-
  • велосипед-
  • hd камера
Ако сте фен на велосипедите и често използвате колелото като превозно средство, новото устройство Fly6 може би ще ви заинтригува. То обединява в себе си HD камера и задна габаритна светлина в едно, като наред с това се характеризира с изключително компактни размери.
 

Fly6 е снабден със собствен акумулатор, който обезпечава автономна работа в продължение на шест часа. Освен, че служи за безопасност на колоездача, може да запише доста интересни моменти от пътната обстановка.
Устройството е снабдено и с вградена памет, капацитетът на която е шест гигабайта. Още нещо интересно е, че корпусът на Fly6 е водонепромокаем и може да работи безпроблемно и при лоши метеорологични условия. Цената на Fly6 е $130.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА