Last news in Fakti

16 Април, 2014 11:38 4 962 3

Смартфон с шест камери

  • amazon-
  • смартфон

В интернет се появиха снимки на нов телефон на Amazon, на чиято лицева страна има 5 камери. Една от тях е стандартна и може да се ползва са видеоразговори, а останалите четири са предназначени за следене на движенията на главата     и очите на собственика. Четирите инфрачервени сензора в краищата на корпуса позволяват генерирането на триизмерно изображение, което изглежда реалистично под всякакъв ъгъл.



По предварителни данни смартфонът на Amazon ще има 4.7-инчов дисплей с резолюция 1 280 на 720 пиксела, процесор Snapdragon, 2 GB оперативна памет и шеста - основна - камера за снимки и видео. Дебютът на устройството се очаква в края на годината.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    0 5 Отговор
  • 2 Иван Господинов

    4 1 Отговор
    Малко е .....
  • 3 Veselin Todorov

    0 0 Отговор
    Колкото повече, толкова повече. (Мечо Пух)