Last news in Fakti

16 Април, 2014 12:07 4 619 2

Интернет в колите KIA и Subaru в България

  • kia-
  • subaru-
  • интернет
Новите автомобили с марки KIA и Subaru, които се продават на територията на България се превръщат в мобилен офис с качествена интернет връзка. Всеки клиент на тези автомобилни марки получава безплатна услуга - сигурен и бърз достъп до глобалната мрежа. Услугата се предлага от Vivacom. Независимо къде се намират собствениците на нови коли KIA и Subaru в България и какво мобилно устройство използват, с 3G мрежата имат свободата да са свързани с интернет, навсякъде и по всяко време.
 
Автомобилите са оборудвани с MiFi портативно безжично устройство. Името е съчетание от думите Mobile и WiFi – MiFi, преносим 3G WiFi hotspot с включен рутер, към който могат да се свържат устройства имащи вграден WiFi модул. Безжичният достъп през MiFi устройството позволява използването му от няколко човека по едно и също време. Лесно може към него да се свържат телефон, мобилен компютър, таблет или друго мобилно устройство. Предимството на MiFi в сравнение с обикновен рутер е, че работи с 3G мрежи за връзка с интернет.
 
Устройството е проектирано за работа в автомобили, като обхвата на безжичния MiFi модем е до около 10 метра на закрито и над 30 метра на открито. Благодарение на компактните си размери, MiFi е леснопреносим. Устройството разполага с батерия, която в режим на standby издържа до 40 часа, а при пълно натоварване до около 4 часа. Сигурността на достъп до мрежата е гарантирана, посредством персонална парола за достъп за всеки автомобил.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 skier

    0 1 Отговор
    Cool
  • 2 Гост

    1 0 Отговор
    РЕКАЛМАААААА