Last news in Fakti

23 Май, 2014 13:22 4 391 3

Съвременни технологии в ретро мотопед

  • мотопед-
  • електромотор-
  • ретро
Американската компания Icon, известна с производството на класически всъдеходи, представи интересен нов продукт. Иновацията е на две колела и представлява съвременен електроциклет с ретро дизайн. Двуколесното е предназначено за движение по асфалт, задвижва се от електромотор и може да работи в два режима - 750 Вт и 3500 Вт.
Максималната скорост е съответно 32 км/ч и 56 км/ч. Общото тегло на мотопедчето е 31 килограма, а автономният му пробег е 48 километра. Цената му е $5000. Возилото наподобява класически мотопед от началото на ХХ век, като това е подчертано, освен от цялостната визия и от автентичната кожена седалка с пружини.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Виктор Георгиев

    0 0 Отговор
    kakuv elektrociklet vi bie v glavata tova si e obiknoven elektricheski velosiped
  • 2 Ростислав Драгостинов

    1 0 Отговор
    Всъщност мотопед/мотоциклет, виж максималната скорост - велосипедите са ограничени до 25 км/ч, мотопедите до 45 км/ч.
    Красив и с добри характеристики. Браво на компанията.
  • 3 Бай Иван

    0 0 Отговор
    Мотопедите не са ограничени до 45км /ч а да не говорим,че има велосипеди които развиват над 70км/ч