Last news in Fakti

25 Юли, 2014 21:31 2 907 0

Зловещи кукли стреснаха жители на град в Калифорния

  • кукли-
  • калифорния-
  • сащ-
  • страх-
  • порцеланови кукли-
  • деца

Досега полицията е събрала осем порцеланови кукли

Мистериозни кукли стреснаха жителите на калифорнийски град в заможния окръг Ориндж. На стълбите на няколко къщи хората намериха порцеланови кукли. Притеснителното е, че в лице те приличат на момиченца от квартала, съобщава "Вашингтон поуст".

Полицията в град Сан Клементе откри и задържа жената, която е оставяла куклите. Тя е възрастна жена и до момента е оставила осем порцеланови кукли на прага на няколко къщи.

Куклите започнали да се появяват на праговете на домовете в един от крайните квартали на града през последната седмица, съобщават от местната полиция.

Получателите твърдят, че играчките много приличат на децата им. Единственото общо между децата е, че учат в едно и също училище.

Красивите иначе кукли буквално накарали хората да настръхват.

Куклата при съседката беше досущ като дъщеря й. Момиченцето е с кафява коса и мургава кожа, и куклата също. Наистина да се уплаши човек, каза Робин Бейзиак - жител на Сан Клементе, Калифорния.

Страхувайки се от някакъв злокобен замисъл като във филм на ужасите, притеснените родители започнали да се свързват с полицията. Хората са намерили куклите в различни дни през изминалата седмица. Не е имало прикачени бележки или някакви заплахи.

"По принцип не чувате и не виждате нещо подобно. Само по филмите...", каза една от майките.

От полицията се съгласили, че случаят е "зловещ или много необичаен" и започнали разследване. Не е имало бележка или заплашително съобщение към порцелановите кукли, просто кукли, които били изпращани до домовете на повече от половин дузина малки момиченца.

Последната кукла е поставен пред дом във вторник и полицията започнала да търси помощ от обществеността за улики. Днес те вече заловиха виновника. "След разговор и разпит на няколко родители, информацията бе събрана и разследването се фокусира върху по-възрастни жени, които живеят в местната общност и посещават църква с много от засегнатите семейства", съобщават от полицията.

Те открили жената, която сама си признала, че е оставяла куклите, но причината не била страховита. Жената просто искала да раздаде колекцията си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА