Last news in Fakti

2 Август, 2014 10:26 1 357 0

Сблъсък на два влака в Германия

  • сблъсък-
  • влакове-
  • германия

Няма загинали

Най-малко 45 души са пострадали, след като пътнически влак се сблъска снощи в Германия с товарен влак.

Дерайлирали са пет вагона от пътническия влак, а четирима от ранените са в тежко състояние, съобщава "Дойче бан". Два пътнически вагона, превозващи около 110 души, са се преобърнали. Инцидентът в град Манхайм, във федералната провинция Баден-Вюртемберг, се е случил около 20.50 ч. снощи.

Няма данни за загинали. До по-сериозни последствия не се е стигнало, защото влаковете са се движели с относително ниска скорост. Пътническият влак е пътувал от австрийския град Грац за Саарбрюкен. Товарният влак е пътувал от Дуйсбург за унгарския град Шопрон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: