Last news in Fakti

1 Септември, 2014 12:52 1 581 0

Жилищна сграда рухна в Париж

  • жилищна-
  • сграда-
  • рухна-
  • париж

За сега седем са загиналите, има и ранени

Жилищна сграда рухна в Париж - 1
Снимки: АПА/БТА

Жилищна сграда рухна в парижкото предградие ” Rosny-sous-Bois” в неделя. Седем са загиналите, 11 са ранените, от които четирима са с опасност за живота, един е изчезнал. Причината за инцидента все още не е уточнена, но водещата версия е изтичане на газ, съобщи „ L’ еxpress”.

Сред загиналите има 40-годишна майка и нейните две деца на 14 и 18 години, друго дете на десет години, жена на 45 години и още един възрастен. Последната жертва е открита днес.

Издирваният е 50-годишен мъж, живял на партера. Въпреки минималните шансове да бъде намерен жив, спасителните работи продължават.

Сградата, строена през 1970 година,  е разцепена на две от експлозия. Според френският вътрешен министър най-вероятната причина за взрива е изтичане на газ.


Un immeuble soufflé par une explosion à Rosny... by leparisien


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: