Last news in Fakti

16 Септември, 2014 16:23 3 235 2

Верижна катастрофа със 150 коли в Холандия

  • верижна катастрофа-
  • холандия-
  • 150 автомобила

Тежкото пътно-транспортно произшествие, при което поне двама души са загинали, е станало заради гъста мъгла

Верижна катастрофа със 150 коли в Холандия - 1
Снимка: Туитър

Верижна катастрофа с участието на 150 автомобила стана в южната част на Холандия, съобщи The News Tribune. Причина за тежкото пътно-транспортно произшествие е станала гъстата мъгла в района.

Двама души са загинали при аварията, а броят на ранените засега не е уточнен. Много шофьори и пътници се оказали блокирани в колите си на мястото на произшествието. Там са пристигнали близо 50 линейки на Спешна помощ.

От полицията определят инцидента като „ужасяващ хаос“ и предупреждават, че заради тежката метеорологична обстановка в течение на деня могат да се очакват още подобни ситуации.

Катастрофата е станала в сутрешния час-пик на шосе A58, свързващо градовете Гус и Миделбург на около 150 километра от Амстердам. То е било затворено и в двете посоки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Никито Иванов

    0 0 Отговор
    50 линейки !? също като у нас
Новини по държави: