30 Септември, 2014 10:05 1 570 5

Хиляди кокошки на свобода след артилерийски обстрел в Луганск (Видео)

  • кокошки-
  • пилета-
  • свобода

Хиляди кокошки и пилета се озоваха на улицата след като птицеферма в Луганск попадна под артилерийски обстрел, съобщава РТ.

Местните хора събират яйца в гората, съобщават украински медии.

Предупреждаваме знаещите руски език, че във видеото се чуват нецензурни изрази.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Марио Колев

    8 0 Отговор
    Свободни кокошки и яйца от свободни кокошки
  • 2 истински либерал

    4 0 Отговор
    Какво е това сега?! Някакво подобие на статия от 39 думи?!? Или видеото е поредното доказателство за руската агресия срещу Хохловския Райх и геноцида на колорадните рашисти над невинните бандеровци?!?
  • 3 raptor

    6 0 Отговор
    Нещо слабо отразявате масовите гробове намерени в Донецк! Трупове без органи... Никой да не е посмял да ми обвинява Русия в нещо и да защитава западните и украински пумиари! Лично аз съм готов за война! Ще взривим всички врагове!

    Коментиран от #4

  • 4 running wild

    6 0 Отговор

    До коментар #3 от "raptor":

    Силно се надявам наистина да има повече хора, които са готови за война, ако се наложи! Събитията около България го изискват. Дано, ако се наложи да не останем "пет човека" с пушки по горите... че като гледам наоколо, масово младежта ще забегне! Току виж от усилието да защитят Родината им се развалили прическите. Пък и колко ли хора останахме годни и обучени тактически, и да си служим с оръжие! А и да имаме необходимото самообладание. Да не дава Господ!
  • 5 Румен Янев

    0 0 Отговор
    Всяка кокошка-летяща крепост и всяко яйце бомба срещу империализма....
    .................................................
    Лозунг от недалечното минало
Новини по държави: