Last news in Fakti

23 Октомври, 2014 10:54 1 125 0

Арабски терорист уби бебе в Йерусалим

  • йерусалим-
  • терористичен акт-
  • бебе-
  • ранени-
  • трамвайна спирка

Нападателят налетял с колата си върху хора на трамвайна спирка, има и осем ранени

Арабски терорист уби бебе в Йерусалим - 1
Снимка: Синхуа/БТА

Палестинец с автомобил се вряза в тълпа хора на спирка в Йерусалим, в резултат на което двама души получиха тежки травми, а 3-месечно бебе малко по-късно почина в болница от раните си, съобщи  NEWSru Israel. Още двама са ранени със средна степен на тежест, а други четирима са леко пострадали.

По думите на очевидци, водачът на автомобила спрял недалеч от трамвайната спирка, изчакал пристигането на трамвая и налетял с колата си върху хората, които слизали. Радио "Решет Бет" уточнява, че след това той се ударил в стълб, излязъл от машината и се опитал да избяга от местопроизшествието. Полицаи обезвредили нападателя. Те окачествяват инцидента като терористичен акт.

Самоличността на шофьора е изяснена: той е арабин, жител на Източен Йерусалим. Бил задържан от израелските сили за сигурност и преди това поради подозрения в терористична дейност.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА