Last news in Fakti

30 Октомври, 2014 10:08 3 474 4

Военен самолет се разби в Калифорния, пилотът загина

  • военен-
  • самолет-
  • калифорния-
  • окръг вентура-
  • военноморските сили-
  • сащ-
  • пилотът-
  • загина

Той опитал да се приземи на шосе, но машината рухнала в полето недалеч от авиационната база

Военен самолет се разби в Калифорния, пилотът загина - 1
Снимка: АП/БТА

Малък самолет на Военноморските сили на САЩ се разби в окръг Вентура на американския щат Калифорния, съобщи „Лос Анджелис Таймс“.

Инцидентът е станал вчера в 17.13 ч. местно време. По данни на изданието, пилотът е загинал. Според представители на местната военноморска база, самолетът е бил едноместен реактивен изтребител Hawker Hunter MK-58.

От противопожарната служба съобщават, че пилотът се опитал да се приземи на шосе, но не успял и машината рухнала в полето недалеч от авиационната база на американските ВВС близо до град Порт Хюнеми.

На земята няма пострадали и разрушения вследствие на авиокатастрофата. Федералната авиационна агенция и Националният комитет за безопасност на превозите са започнали разследване за изясняване на обстоятелствата около инцидента.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Raiko Hardeen

    6 0 Отговор
    Пак лъжете скапани кремълски подлоги! Докого ще разпространявате гнусната комунистическо-фашистка-колорадно-рашистка пропаганда! Американските божествени технологични чудеса, направени от верните богоравни синове на американската богопомазана демокрация никога не се разбиват! Нито на земята, нито на небето, нито в космоса, ясно! Американските пилоти са безсмъртни богове, така че е абсолютно невъзможно да има загинали при този ужасен и циничен комунистически терористичен атентат, извършен от проруските сепаратисти в Донбас!
  • 2 Колко са велики само ислямистите от

    6 0 Отговор
    великата Пиндонезия! Всеки ден ново доказателство, че наистина са най-могъщите в целия ислямски свят! Толкова се радвам че всемогъщата им армия, която очевидно е въоръжена с най-модерни самолети от 69 поколение ни пази от лошите руснаци!
  • 3 321 бум

    3 0 Отговор
    от какъв материал трябва да е един самолет за да се натроши като солета или и той е сътворен от същата сръчна маймуна отговорна за ракетата от вчера?
    абе както се казва русия е сама и обречена а всички п..рунгели зоофили мазохисти некрофили содомити салафити и прочее измет са заедно в америка и покоряват висините и вселената
  • 4 per

    2 0 Отговор
    Путин е виновен...