23 Ноември, 2014 13:34 8 424 20

Брюксел забранява плазмите

  • брюксел-
  • ek-
  • ес-
  • плазми-
  • забрана-
  • телевизори

Причината е, че харчат много ток

Брюксел забранява плазмите, пише на първата си страница вестник "Телеграф”. Причината е, че харчат много ток.

"Плазмените телевизори отиват в историята. Европейската комисия планира да забрани производството им, тъй като харчат много ток и са умиращ продукт.

Предвижда се да бъде даден срок на фабриките, в който да спрат производството, а на пазара да се продават до изчерпване на количествата.

LCD и LED телевизорите с голям екран пък трябва да станат по-енергийно ефективни, планира още ЕК”, пише в. „Телеграф”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Румен Янев

    4 1 Отговор
    Брюксел забранява телевизори...крушки със жичка...тоалетни казанчета с по-голяма вместимост...и още куп неща и с каква цел???Алоооо кои сте вие за да ЗАБРАНЯВАТЕ бе?Ракия да не си варим...вино да не си правим....А ДА ДИШАМЕ ЛИ ????Сигурно и за салата ще кажете вместо родно да използваме брюкселско зеле а ???И ПРАВИ краставици нали???Догодина квадратни дини ли ще има на пазара бе????Ама и ние сме си за бой защото каквото и да стане в тази държава "управниците" ни ходят да реват като малки дечица в Брюксел вместо да се стегнат и да издигнат държата си!!!!ПУ...и пакПУ
  • 2 fozy

    2 1 Отговор
    Евала за коментара :)
  • 3 S Doichinov

    0 1 Отговор
    Поредната простотия от Брюксел.Това ли мислят по цял ден?
  • 4 кинескоп

    1 1 Отговор
    Тия нормални ли са? А знаят ли колко ток харчат CRT телевизорите спрямо LED, от то от най модерните и последните произвеждани. За размерите няма да правим ставнения, все едно смартфон срещу 32" телевизор.
    Май наистина чиновниците е европарламента е вече ги изгонят до един. Вече са по вредни от комунистическа администрация.
  • 5 месара

    0 0 Отговор
    е вижте тия в брюксел за какво взимат толко много пари, с какво се занимават . да се смее ли човек ,да плаче ли ................? преди време на нас ни бяха забранили кривите краставици , опитаха се баничките и бозата да ни забранят , не трябвало да колим прасетата а да ги убиваме по хуманен начин , забраниха ни производството на зеленчуци ,плодове ,месо, мляко ................................ щото не отговаряли на някакъв европейски стандарт , - а пък тоя стандарт кои го измисли ? - но ни научиха как се прави кисело мляко , научиха ни как да ядем измислените им изкуствени храни ....................... ужас . направо нямам думи от техните простотии . просто се чудя за какво беше създаден тоя ес , и защо ние пък сме в него , какво , печелиме ли от това , защитава ли ни от нещо това ?! ако някои може дами отговори смислено и убедително ....... моля ! само да не чувам всеизвесните глупости които ежедневно се изговарят и исписват по медиите и от политиците .
  • 6 Кобрата

    0 0 Отговор
    Те само забраняват...още малко ще забранят на хората и да дишат...
  • 7 onq s konq

    0 0 Отговор
    Откъде накъде Брюксел ще ми каэва да не си купувам "плаэма" едва днес,след като още преди 2-3 г. АЭ МОЖЕХ ДА ИМ КАЖА ДА НЕ СИ КУПУВАТ ТОЯ ТИП ТЕЛЕВИЭОРИ поради не само "греене" вследствие по-гол. енергоемкост,но и по слаба надеждност и по-некачествена картина?!Естествено че си купих "LED",но по-важното е че съм повече европеец от т.н . "эападнюги",в което съм се уверявал многократно когато съм ги удостоявал с присъствието си!:)
  • 8 гост

    0 1 Отговор
    да знаете,мястото ви не е в ЕС ,а в Азия.Там около Сибир .Ако не е ЕС до сега да сме станали бананова република,нали ги виждате тези в парламента .От 25 години едни и същи и децата им вече са в политиката.Та ако няма коректор или поне от някого да се страхуват ,заради притока на пари ,това е ЕС.Колкото и да ви е мъчно за СССР -няма го вече,свършиха кинтите и всичко се разпадна.

    Коментиран от #11

  • 9 ддз

    0 0 Отговор
    Абе споко бе и на него му идва край, за съжаление на големите му привърженици. Пак е добре радвайте се, защото все пак още не сме в евро зоната, а тогава ще стане супер и тогава сигурно сегашните привърженици, ще бъдат малчаливи като г.з..е
  • 10 пешо

    1 0 Отговор
    Европата препоръчва, не забранява.... да си безработен, здравно неосигурен, неграмотен, п....ст и да нямаш семейство и деца и т. н. демек да си никой!
  • 11 Гост

    0 1 Отговор

    До коментар #8 от "гост":

    И каква е разликата между СССР и зелено-п...стката мафия наречена ЕС???
    Нали уж имаше свобода и избор? Нали си плащам тока? Къде е личното ми право да си харча колкото ток мога да си позволя да платя??? Не, че харесвам плазмите, но защо някой ще ме лъже, че има Глобално затопляне и ще трупа дивиденти на гърба на обикновените хора???
    Какви са тези квоти и търговия с въглероден двуокис, като неговото съдържание в атмосферата е 0,039%???
  • 12 nobody

    0 1 Отговор
    разликата, умнико, е че можеш да си напишеш спокойно негативното мнение, без да ти почукат на вратата след 2 часа и да заминеш за Сибир, еднопосочно!!

    Коментиран от #13

  • 13 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "nobody":

    Това ще те направи повече умрял от това да те заколи някой наркоман в парка за 2 лева ли??? Или ще си по-жив ако те прегази преминал на червено шофьор, защото държавата ни е уж полицейска и няма кой да го спре?
    За мен разлика у нас в двата строя няма!

    Коментиран от #15

  • 14 KOMMENT

    0 0 Отговор
    ЗДРАВ ПРЪТ ЗА ДЕБЕЛО.ЕРКОВЦИТЕ ОТ БРЮКСЕЛ! ЧИТАВИТЕ БЪЛГАРИ ДА СЕ ВРЪЩАТ ТУКА С ПАРИ И ВЪЗМОЖНОСТИ, ЕТНОСИТЕ ДА ЕМИГРИРАТ В ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА. В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ НИКОГА И ЖИВ БЪЛГАРИН ТУКА НЯМА ДА ОСТАНЕ.
  • 15 112

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "Гост":

    Това с наркомана, шофьора - т.е наработещите институции си е наш проблем, за какво ревете срещу Съюза? От колко години ни повтарят да си оправим съдебната система и не само нея? Ама така сме научени все да чакаме някой друг да се погрижи за нас и винаги вината да е в другите - типично нашенско мислене плод на ш...ния социализъм, заради което сме на тоя хал.

    Коментиран от #16

  • 16 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "112":

    Как да я оправим тази съдебна система като непрестанно съдят държавата ни в Страсбург за щяло и нещяло??? Кой осъди Англия като убиха невинен бразилски емигрант след атентатите? В същото време осъждат България за убийството на Чакъра, защото това, че стреля по български полицаи и граждани от Хасково е незначително. Живота на български престъпник е по-ценен за Брюксел от живота на обикновените граждани ли?
    Това е само един от многото примери как се проявява двойствен стандарт в Брюксел спрямо нас. Ако се види колко дела печелят циганите и престъпниците срещу държавата ни, човек сам ще разбере има ли справедливост.
    Така, че тъпизмите и разсъжденията си ги задръж за теб
  • 17 аз

    0 0 Отговор
    Да забранят и кръвосмешателсвтото,че като гледам европарламента всичките са плод на вътрешно фамилна любов
  • 18 аз

    0 0 Отговор
    А никой не може да ти каже колко ток да харчиш.Мидъл фингър за ЕУ и тръгвам за Магазин за левче да си купя 150 W крушки от братски Китай
  • 19 ...none

    0 0 Отговор
    Нищо не променят - те и без това големите производители - Samsung, Panasonic, LG спряха вече производството на плазмени модели, така че не виждам голям смисъл от тази наредба.
  • 20 Монго

    0 0 Отговор
    Следващата крачка на Брюксел-забрана на ЕС...
Новини по държави: