Last news in Fakti

6 Март, 2015 12:40 1 422 0

Палестинец гази петима военни в Ерусалим

  • ерусалим-
  • нападение-
  • кпп

Днешното нападение става в навечерието на парламентарните избори в Израел

Най-малко петима души бяха ранени след като палестинец се опита да сгази с колата си охраната на КПП в Източен Ерусалим, съобщава АП.

ДПА уточнява, че силите на реда веднага са открили огън по шофьора. Той е бил ранен и настанен в болница.

Инцидентът е станал близо до КПП пункт на израелските сили за сигурност между източната и западната част на Ерусалим.

Младеж се опитал да сгази военните, заяви говорителят на полицията Люба Самри. Тя уточни, че водачът е палестинец от Източен Ерусалим. Люба Самри обяви, че случилото се не е инцидент, а терористично нападение.

През последните месеци зачестиха подобни нападения, организирани от палестинци.

Днешното нападение става в навечерието на парламентарните избори в Израел. Междувременно палестинските власти обявиха, че прекратяват сътрудничеството с еврейските власти в сферата на сигурността.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА