Last news in Fakti

29 Март, 2015 13:48 3 233 2

Силен трус раздруса Вранча, усетен е и у нас

  • вранча-
  • трус-
  • земетресение-
  • раздруса

Земетресението е било с магнитуд 4,8 по Рихтер

Силен трус разтърси румънския град Вранча и бе усетен в България през изминалата нощ. Земетресението е било регистрирано в 02.44 часа през нощта местно време.

Няма данни за ранени и пострадали. Земетресението е било с магнитуд 4,8 по Рихтер по данни на Сеизмологичния център на БАН. Преди две седмици в същия силно сеизмичен район имаше земетресение с магнитуд 4,6 по скалата на Рихтер.

Епицентърът се е намирал на 135 километра северно от столицата Букурещ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сас

    0 0 Отговор
    Еееех, колко жалко... ако бяхме построили БелеНЕ, сега тавариш Путин щеше да забрани на земетресенията да се случват и от това румънците щяха да са спокойни за Вранча.....
  • 2 DJKJ

    0 0 Отговор
    Преди Америка ги пращаше, сега Русия. Явно за някои хора природа няма.. Да ви имам конспирациите!!!
Новини по държави: