1 Април, 2015 19:13, обновена 1 Април, 2015 22:48 4 672 4

Жена - камикадзе атакува полицията в Истанбул (Видео)

  • истанбул-
  • нападение-
  • атака

Никой не е поел отговорност за нападението

Жена - камикадзе атакува полицията в Истанбул, съобщи в.  "Джумхуриет". Тя е била убита при опит да се взриви в полицейски  участък в квартал Фатих. 

Най-малко двама терористи са убити при техния опит да нападнат полицейски участък в Истанбул, предаде в. "Хюриет".
Двама служители на реда са ранени.

Нападателите са открили огън срещу полицейско управление, разположено в сградата в истанбулския квартал Фатих. Те са открили огън тежки автоматични оръжия, пише в. "Хюриет".

Управителят на Истанбул Васиф Шахин разкри, че единият от нападателите е бил жена. Тя дори е носила шахидски пояс, показващ ясното й намерение да се взриви в полицейското управление.

В момента не се съобщава кой стои зад атаката. Никой не е поел отговорност за нападението, отбелязва в. "Сабах". Изданието пише, че вторият нападател е успял да избяга и е бил заловен след 45 минути преследване.

Очаквайте подробности ...


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Goliat

    1 0 Отговор
    Какво може да се очаква от последователите на корана, та те са научени от светата си книга да убиват, дано нормалните мюсулмани се събудят малко да вземат лулата на мира (препоръчително от амстердам) и да приемат християнската вяра беъ войни и беъ всякакви техни п....стии мохамедански и да си пием виното и да пукаме прасета
  • 2 11111

    2 0 Отговор
    Добре го казваш , но ....много трудно би могло да стане. Така яко им промиват мозьците, че дори се сьмнявам ?Работих с едни момчета в строителството, много готини и работливи / от маданския край /. По- младите си ядееха сланинката без да се крият ,а по-старите -ме .Единият дори не идваше на работа я петьк , а ходеше да се моли.Питам го на шега , защо се заглежда по младите моми , защо иска да гледа 3д телевизия , да кара мерцедес....и т.н , ами не си стои в гората на свещи и да си фледа забулената си жена ??? И той се чуди и мае , но нали е необразоеан .... ?
  • 3 mediator37

    1 0 Отговор
    В Турция прокуратурата и полицията прекалиха последните две години с терора над собствения си народ.
    Преди 10 години на един турски адвокат му беше дошла до гуша корупцията, влязъл във Върховния административен съд с един патлак и почнал да ги чеше наред. Не че ги обичам турците, но винаги съм се възхищавал за това, че успяват да излъчат луди глави, които да покажат на ченгета, съд, прокурори, че повече така не може. Затова и държавата им е добре. А колко българи за тия 25 години станаха курбан, възстанаха срещу системата- нито един. Затова сме най-бедните.

    Коментиран от #4

  • 4 един

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "mediator37":

    След като ти е направило впечатление толкоз години това нещо ти лично какво направи по въпроса, или типично за българина разтягаш сано рахат локуми.Защо не дадеш един пример за да има кои да те последва, покажи на другите какво трябва да правят.

Новини по държави: