Last news in Fakti

1 Април, 2015 20:17 1 060 0

За 4 дни 3 бомбени заплахи

  • turkish airlines-
  • турция-
  • бомба-
  • заплаха
За 4 дни 3 бомбени заплахи - 1
Снимка: АР/БТА

От 29 март до днес турският национален авиопревозвач Turkish Airlines беше принуден да прекъсне 3 свои полета поради заплаха за бомби на борда на самолетите. Първият случай беше с Boeing 777-300, извършващ полет от Истанбул за Токио. Вторият е отново със същия модел самолет, но този път от турския град до Сао Паоло.

Третият инцидент е от днес. Стюардеса е видяла в пътническия салон чанта, която не е на никой от пасажерите. Полетът от Истанбул за Лисабон е прекратен и самолетът се връща в турския град. Установява се, че в чантата е имало аудиоустройство. 170-те пътници са прехвърлени на друг самолет.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА