Last news in Fakti

2 Април, 2015 10:04 1 186 2

Мощен взрив събуди Киев

  • киев-
  • взрив-
  • сбербанк

Преди дни бомба гръмна в един от нощните клубове на Харков

Мощен взрив е чут тази сутрин в централната част на Киев. Взривното устройство е било заложено до офис на руската Сбербанк, намираща се на ъгъла на улиците Гарматная и Комаров, съобщава ТАСС.

От взривната вълна са избити и стъклата на намиращ се наблизо аптека.

Мястото е отцепено от полицията. До момента няма данни за убити или пострадали. Адската машина се е взривила около 4 часа сутринта (местно време). Полицията не съобщава дали става дума за терористичен акт.

Преди дни бомба гръмна в един от нощните клубове на Харков. При инцидента бяха ранени 11 души. Двама от тях са в критично състояние.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Монго

    1 0 Отговор
    Мярнах го Путин, като койот да се промъква из покрайнините на Киев с връзка гранати в уста. Той ще да е бил, мундарина му недин...
  • 2 Бай хой

    1 1 Отговор
    Щом е до офис на руска банка сигурно е анти терористичен акт.