Last news in Fakti

25 Април, 2015 13:18 1 483 24

В Мариупол е убит украински войник

  • украйна-
  • убит-
  • войник-
  • мариупол
В Мариупол е убит украински войник - 1
Снимка: АП/БТА

След обстрел от страна на въоръжени привърженици на ДНР и ЛНР на село Широкино, недалеч от Мариупол е бил убит войник на Украинската национална гвардия, предаде Би Би Си.

Двама други са ранени и са откарани в болница в Мариупол.

И тримата са членове на военния батальон "Донбас".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бай тошо

    4 1 Отговор
    смърт за фашистите от донбаския хитлеристки баталион
  • 2 към:бай тошо

    2 3 Отговор
    фашисти са тия които превземат държави (руската армия, ''опълченците'' ) а не тези които си защитават държавта и се опитват да върнат заграбеното !

    Коментиран от #3

  • 3 Чип

    1 3 Отговор

    До коментар #2 от "към:бай тошо":

    Нещо ти са объркани компаса и жироскопа в консервната ти кутия.
  • 4 ррр

    2 2 Отговор
    кво прай там украински войник..пак слагаме каруцата пред коня
  • 5 ани

    0 3 Отговор
    Фашисти са руските окупатори !! Украйна е независима държава и колкото по-рано руснаците осмислят това на трезви глави , толкова по-добре за тях!! Арогантността на русия не е от днес ! Вестник "Балкански куриер " през 1916 година пише : "Русия стреля срещу създадената от нея България само за това , че последната се стреми единствено към обидинение на своята нация "!

    Коментиран от #8

  • 6 тошибиян

    0 0 Отговор
    а тиквата кога?
  • 7 тошибиян

    1 0 Отговор
    независима държава съществува единствено на теория..няма такова нешто реално
  • 8 Рачко Пръдлето

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "ани":

    Я ми обясни какво правят там американски войници и кого се канят да защитават? И защо американците могат да атакуват независими държави и цял свят да си трае и да гледа сеир, а Русия да не може да защитава хората, които са избрали да се наричат руснаци и да говорят руски и които днес са изтребвани все със същата цел, с която се сипеха бомби и ракети в Ирак, Либия, Афганистан и много други малки и по-големи държави? И явяват ли се двойните стандарти в политиката вече стандарт?

    Коментиран от #9

  • 9 Десислава Димитрова

    0 2 Отговор

    До коментар #8 от "Рачко Пръдлето":

    пръдле, аз ще опитам да ти отговоря.американските воиници са там за да защитят европа от руската инвазия.няма никаква заплаха за руското население в украйна ,което в голямата си част е в доброволните батальони биещи се срещу руската армия и наемници в донбас.именно такъв е и батальона от които са убититите днес войници.

    Коментиран от #10, #17

  • 10 Монго

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Десислава Димитрова":

    http://eurocom.bg/shows/video/premulchani-istini/946#sthash.0bfcGxRp.dpuf
    Десито да обърне внимание на записа между 7-20 мин. За да види какво казват любимите и американци и да си поправи поста, и да ми се извини...

    Коментиран от #12

  • 11 дддд

    1 0 Отговор
    кво прай там украински войник..пак слагаме каруцата пред коня
  • 12 Десислава Димитрова

    0 2 Отговор

    До коментар #10 от "Монго":

    от къде ги намираш бе?този американски експерт дето не прави разлика между петрбург и сталинград :)!!!някакъв американски вариант на волен сидеров със същите идеи и политически възможности,както и с подобна риторика!американците въоръжавали българия по неговите думи,ти забеляза ли колко са ни въоражили ,а и сталинград за него е на 100 км от украйна.германия бил големия проблем на сащ !!!!друга шегичка !но гледай ги тези, чети за световната конспирация ,копаи землянката в челябинск и събираи картофи за да преживееш американското нападение!

    Коментиран от #13

  • 13 Монго

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "Десислава Димитрова":

    Мдааа, всички, които не ти отърват са луди /за Болен не споря, тук сме на едно мнение/. А сутрин, като се погледнеш в огледалото херметическа тенджера ли виждаш на раменете си?

    Коментиран от #14

  • 14 Десислава Димитрова

    0 3 Отговор

    До коментар #13 от "Монго":

    какъв е този експерт ,дето не прави разлика между несъществуващия като име сталинград и петрбург?представиха го като член на някаква чикагска организация поговори щуротии и сега аз трябва да приема че това е мнението на официална америка щото ти си го логнал!!!
    веднага мога да ти кажа и къв е въпросния.това е полски лобист в най- големия полски град в света,а именно чикаго.за тва хвърляше такива жаби за русия и германия ,цитираше малкоизвестния извън полша полски диктатор и идеята му за създаване на нова жечпосполита ,а именно велика полша между украйна,полша и балтика с цел противопоставяне на германия и русия и тва в контекста на имперската максима разделяй и владей!!!само че мнението на този не е е част от американската политика ,която работи активно с европеиските правителства и се съобразява с тях.последне пример за това бе нахлуването в сирия ,където обама пренебрегна конгреса на сащ заради европеиския интерес и не прати войски срещу башар асад,но на теб кво ти пука ти си си спамяч и е важно да ги намираш подобни ,а после в мазето с картофите :)!

    Коментиран от #15, #16, #18

  • 15 Монго

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "Десислава Димитрова":

    Да си избършиш пяничката от устата
  • 16 Монго

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "Десислава Димитрова":

    Ето ти швейцарски филм потвърждаваш думите на този американец, който незнам откъде го намерих /от лудницата/. Направилите този филм също са луди. Дано да вдяваш немски, защото швейцарския му диалект е малко труден.
    https://www.youtube.com/watch?v=xZgCULqF27s#sthash.812qUC7y.dpuf
  • 17 Истината боли

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "Десислава Димитрова":

    Все бях чел, ама като твойте простотии за първи път!!!!

    Американските олигофрените ряпа да ядат пред деб!

    САЩ ги е страх да нападнат Русия защото им знаят възможностите! Трябва да глъм, че да си вярваш, че имало руска войска там!
    Копетенцията ти е равна на "кух барабан" ! Тропка, тролка си едно и също!

    Коментиран от #21

  • 18 Монго

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "Десислава Димитрова":

    http://www.washingtonpost.com/world/europe/ukraines-military-mobilization-undermined-by-draft-dodgers/2015/04/25/fc3a5818-d236-11e4-8b1e-274d670aa9c9_story.html
    Статия от "Вашингтон пост", в която се казва, че украинците предпочитат да лежат в затвора, но да не ходят на фронта. И тези сигурно са луди Деси...

    Коментиран от #20

  • 19 Десислава Димитрова

    0 1 Отговор
    има го на руски.настолен филм в новорусия.кгб то е финансирала някаква швеицарска секта и ти си го докопал.нацистите ,законния референдум в крим и мнооого кръв и гадни сцени ,голяма част дори не са от украйна ,но нека има кръв и човешки трупове така се правят по-лесни заключения.мнението на въпросните създатели на филма е диаметрално противоположно с това на официалното немско или швейцарско!в украйна има руска агресия,крим е незаконно окупиран ,а русия е под санкции.ти може да продължиш да търсиш подобни филмчета и автори ,успех после се чудиш що още живееш с кенеф в двора :)!
  • 20 Десислава Димитрова

    0 1 Отговор

    До коментар #18 от "Монго":

    така е има хора не им се мре по фронтовете ,независимо от каузата.имало ги е в българия има ги в украйна има ги в сащ или русия.само че освен тези дето не искат има и други дето се жертват ежедневно като доброволци .в украинските доброволчески батальони воюват хиляди патриоти без боен опит и без добра екипировка и въоръжение.към днешна дата загубите от украинска страна са около 2000 убити,но това не е сломило духа в тези доброволчески части ни най-малко и те дават отпор на в пъти по-добре въоръжените и с по-голям боен опит руснаци,като ги карат да понасят загуби в пъти по-големи от украинските!
  • 21 Десислава Димитрова

    0 1 Отговор

    До коментар #17 от "Истината боли":

    та не разбрах що сащ ще нападат русия?руските воxски в украйна са видяни от всички европейски държави които се интерасуват от конфликта и правителствата им са го заявили ясно.русия е агресор в украйна и за това търпи санкции от европа ,дори и да се сцепиш от отричане тва няма да се промени!
  • 22 Истината боли

    1 0 Отговор
    Ето ти истината от немките медии:
    Украински началник на генералния щаб Viktor Muschenko: Няма редовни руски войски в Украйна!
    "Генералният щаб на украинските въоръжени сили в Киев призна в четвъртък, че няма редовни войски на Русия са въвлечени в военния конфликт в източната част на Украйна. Преди това, украински и западни политици Русия многократно е обвинен, че е нападната от войските в източната част на Украйна. От страна на милицията на хората в областта на Донецк и Луганск битка "някои" руснаци, но няма редовни руски войски, тъй като украинската началник на генералния щаб Viktor Muschenko съобщи в четвъртък. "Имаме някои факти отделни войници на руските въоръжени сили и руските граждани да участват в сраженията на размера на незаконни въоръжени формирования", каза Muschenko. "Но ние не изпълнява борби с дялове на редовен руската армия." ... "
    Ukrainischer Generalstabschef Viktor Muschenko: Keine regulären russischen Truppen in der Ukraine!
    “Der Generalstab der ukrainischen Streitkräfte in Kiew hat am Donnerstag eingestanden, dass keine regulären Truppen Russlands am militärischen Konflikt im Osten der Ukraine beteiligt sind. Zuvor hatten ukrainische und westliche Politiker Russland mehrmals beschuldigt, mit Truppen in der Ost-Ukraine einmarschiert zu sein.

    Auf der Seite der Volksmilizen in den Gebieten Donezk und Lugansk kämpfen zwar „einige“ Russen, jedoch keine regulären russischen Truppen, wie der ukrainische Generalstabschef Viktor Muschenko am Donnerstag mitteilte. „Wir haben einige Fakten, dass einzelne Soldaten der russischen Streitkräfte und russische Staatsbürger im Bestand der illegalen bewaffneten Formationen an den Kampfhandlungen teilnehmen“, sagte Muschenko. „Wir führen aber keine Kämpfe mit Einheiten der regulären russischen Armee.“…”
    http://www.focus.de/politik/ausland/ukraine-krise/

    Коментиран от #23

  • 23 Десислава Димитрова

    0 1 Отговор

    До коментар #22 от "Истината боли":

    коя е тази медия байко дето цитираш?

    Коментиран от #24

  • 24 Истината боли

    1 0 Отговор

    До коментар #23 от "Десислава Димитрова":

    Известно реномирано немско списание! www.focus.de
    дал съм ти и сайт, но няма как да го видиш защото не ти изнася!

    Ето ти и Financial Times:
    http://www.ft.com/intl/indepth/crisis-in-ukraine

    Germany urges Ukraine to fulfil ceasefire!

    Германия призова Украйна да изпълни прекратяване на огъня!
    Берлин, Париж и Лондон са започнали активно дипломатически натиск върху украинските власти. Запада се опитва да принуди Киев да изпълнява Минските споразумения.

    The real threat to Europe lies in Ukraine rather than Greece
    Истинската заплаха за Европа е в Украйна, а не Гърция!

    Сериозни претенции на Запада към Киев пише US The Wall Street Journal.
    Според вестника, Западът се опасява, че проблемите на Киев, като конфликта в Донецкия басейн и очаквания икономически колапс, ще се сложи «край» на опитите да се интегрира Украйна в общото европейско пространство! Днес Ангела Меркел заяви, че въпросът за санкции срещу Москва ЕС възнамерява да разгледа през юли. Според канцлера, в случай, че договорът от Минск се съблюдава санкции ще бъде премахнати!
Новини по държави: