Last news in Fakti

25 Април, 2015 18:00 8 085 8

Самолет с горящ двигател кацна на летището в Истанбул (ВИДЕО)

  • самолет-
  • двигател-
  • turkish airlines

Горящ двигател е причината за днешното аварийно кацане на самолет на Turkish Airlines на летището в Истанбул. Малко след като машината е излетяла от летище „Ататюрк” за Милано десният двигател се възпламенил. От кадрите се вижда, че машината Airbus A320 се е приземила успешно, въпреки че по време на кацането  се е възпламенила искра, която бързо е потушена от пожарните екипи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гмм

    4 0 Отговор
    Напоследък доста инциденти има с тази уж високо престижна компания, за щастие без ранени и жертви.Имаше излзиане от пистта мисля скоро пак с техен самолет.А и не само напоследък доста често слушам за самолетни инциденти което не е хубаво...това трябва да енай-сигурния транспорт, дано не се случват нови самолетни трагедии.

    Коментиран от #4

  • 2 Кофти

    1 5 Отговор
    Може да е заредил с кофти нафта в България

    Коментиран от #3, #5

  • 3 Рачко Пръдлето

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Кофти":

    Когато няма какво да кажеш, по-добре мълчи, ще изглеждаш умен.
  • 4 миседниш накура

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "гмм":

    най-сигурния транспорт е разбира се-да си чул някой самолет да е останал горе :) :) :)
  • 5 Керосин

    0 2 Отговор

    До коментар #2 от "Кофти":

    Не знам дали го каза на шега, но самолетите използват керосин! :D Важното е, че пътниците са живи и здрави пък самолета майната му нали все пак е правен от франсета....Той и техния A380 уж много сигурен ама преди няколко години един с 500 пасажери щеше да падне заради скъсана тръбичка на маслото в последствие прегрял и направо взривен двигател.......само Boeing и нашия национален символ на летене Embraer!!!
  • 6 Мада Фака

    2 0 Отговор
    И да допълня само - по-добре да мълчиш и да изглеждаш тъп, от колкото да отвориш уста (или в случея да напишеш нещо) и да разбиеш всички съмнения ;) :D

    Коментиран от #8

  • 7 Станимир

    0 1 Отговор
    Еърбъс 380 лети над 10 години, при това е най-големия пътнически самолет в света, превозил е милиарди пътници. Произведени са 111 самолета които летят почти постоянно. РАНЕНИ И ЗАГИНАЛИ за 10 години внимание: Н У Л А
  • 8 2015

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Мада Фака":

    Това важи в пълна сила и за теб и твоят правопис.