Last news in Fakti

27 Април, 2015 22:02 2 080 14

Украйна въведе санкции срещу Путин

  • украйна-
  • санкции-
  • русия-
  • путин

Председателят на украинския парламент Владимир Гройсман подписа препоръка до Съвета за национална сигурност и отбрана за въвеждане на персонални санкции срещу руския президент Владимир Путин и други 34 високопоставени руснаци, съобщават местни медии.

Рестриктивните мерки се предприемат в защита на пленения украински пилот Надежда Савченко.

Освен Путин в него се намират директорът на ФСБ Александър Бортников, първият заместник-началник на президентската администрация Вячеслав Володин, ръководителят на Следствения комитет на Русия Александър Бастрикин, говорителят на комитета Владимир Маркин и председателят на Държавната Дума Сергей Наришкин.

В Русия Надежда Савченко е обвинена за убийство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 веее

    4 2 Отговор
    ех Украински фашаги..джавкайте още..като ва здъвче ес и америка и ва изплюят ще ва видим пак как със виснала гага на Путин ще са молите за рубли
  • 2 Бееее

    1 4 Отговор
    Ти гледай по добре Путин да не се моли за долари,щото натам отива работата
  • 3 Истината боли

    2 1 Отговор
    US The Wall Street Journal. Според вестника,
    Западът се опасява, че проблемите на Киев, като конфликта в Донецкия басейн и очаквания икономически колапс, ще се сложи «край» на опитите да се интегрира Украйна в общото европейско пространство!

    Financial Times: Germany urges Ukraine to fulfil ceasefire!

    Германия призова Украйна да изпълни прекратяване на огъня!
    Днес Ангела Меркел заяви, че въпросът за санкции срещу Москва ЕС възнамерява да разгледа през юли. Според канцлера, в случай, че договорът от Минск се съблюдава санкции ще бъдат премахнати!

    Берлин, Париж и Лондон са започнали активно дипломатически натиск върху украинските власти. Запада се опитва да принуди Киев да изпълнява Минските споразумения.

    The real threat to Europe lies in Ukraine rather than Greece

    Истинската заплаха за Европа е в Украйна, а не Гърция!

    Коментиран от #5

  • 4 ф45ъл0

    2 1 Отговор
    Подозирам, че след прочитане на новината Путин си го е преместил в другия крачол с приклякане...
  • 5 гост

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Истината боли":

    Еее още малко и ще научиш английския по добре от руския.Недей така,ще вземеш да объркаш ориентацията.Как може да се позоваваш на империалистическа и терористична пропаганда!

    Коментиран от #6, #7

  • 6 Бай хой

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "гост":

    За пропагандата си много прав. Което си е истина си е истина.
  • 7 Истината боли

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "гост":

    Истината не е пропаганда а ФАКТ!

    Понеже, ти, Деска, оня с коня, Киро и още няколко главока си тролкате едно и също: руска агресия, руски войски в Украна и прочие и че руските СМИ лъжели, се наложи да ви покажа какво пише във "вашта" западна преса!

    Боли когато фактите са различни от това което пропагандирате, а?

    Коментиран от #8

  • 8 Десислава Димитрова

    1 2 Отговор

    До коментар #7 от "Истината боли":

    какво пише внашата западна преса байко?цитираи източника си ,щото и в нашата западна преса за разлика от вашата руска такава има толерантност на мненията и дори лудите имат право на мнение.свободния алианс дето публикуваш редовно като мнение на запада е организация в която влизат сепаратистите от ета,българските македонци омо илинден и други подобни ,многоброини и интелигентни като теб!!!та дай да видим източниците на цитираните от теб големи открития.иначе срещу руските сми открито говори меркел или обама ,дето са официалните ръководители на тези страни ,за лъжите на путин официално говори декларацията на ес по темата с украйна ,както и санкциите наложени върху русия заради агресията и към украйна!тва байко са фактите ,а смешниците от свободен алианс са някакво ексцентрично мнение на мнооого малка част от европеиското общество!ти тези работи ги знаеш много добре въпреки инелектуалния си потенциал,но ги отричаш или се опитваш да скриеш.деистваш упорито с твърдолгавието на старшина от милицията ,надяваики се да се откажем ,но няма да те огрее !

    Коментиран от #11

  • 9 бай тошо

    1 0 Отговор
    Деси,с много думи и малко мозък заникъде си
  • 10 Киро

    0 1 Отговор
    Тошо, това е често срещано в България - празноглавецът да обвинява друг, че има малко мозък!

    Типично по сесесерски!

  • 11 Истината боли

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Десислава Димитрова":

    Ти кьорав ли си или на кьорав се правиш?

    В една друга статия ти пратих превод от немски СМИ + сайта пак не ти било добре .... пак цитираи източника си!
    Написал съм ти:
    The Wall Street Journal + превод от статията защото е много голяма

    Financial Times: ето ти и сайта......
    http://www.ft.com/intl/indepth/crisis-in-ukraine

    с много статии и си превеждай сам, нали си американски възпитаник, ще ти е лесно.... само няма да можеш да го проумееш!

    Мога да ти пратя и от италанските СМИ, ако не ти е достатъчно, но едва ли защото вищдаш само това което ти се иска да видиш!

    Сучайно да знаеш или да си чул защо са пристгнали вчера в Киев Доналд Туск и Жан-Клодом Юнкером?

    Всичко е свързано с преводите ми от Financial Times, там са да кажат на Парошенко, че "пари и интеграция в ЕС ще види през крив макарон", ако незабавно не прекрати провокациите на Домбас и изпълни всички точки по Минските договорености!

    Още искаш ли илиоще не ти е достатъцно?

    Коментиран от #12

  • 12 Десислава Димитрова

    0 1 Отговор

    До коментар #11 от "Истината боли":

    какво да си превеждам?къде в тези статии се твърди тва дето ти казваш?
    и като те хванат в лъжа почваш ,сега що туск бил в украйна,що американците превзели мексико и т.н. шизофренични въпросчета!къде в тези статии дето си пратил пише, че руските сми не лъжат или че няма руски войски в донецк или че руснаците не участват в конфликта?цитираи абзац в сериозен западен вестник писан с конкретно такова твърдение или изказване на управляващ европеиски политик,може да цитираш и крайните путинолюбци ако искаш като берлоскони или орбан!
    що се отнася до руските войници и руската армия в украйна ето ти конкретни доказателства гледаи троле!
    https://www.youtube.com/watch?v=ZS2FsE9oAxo

    Коментиран от #13

  • 13 Неграмотен

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "Десислава Димитрова":

    Десииии..пак стана за смях-Истината те направи къдрав.....ми то е така-неможе само с лозунги от НПОтата да тролиш--трябват и факти....
  • 14 Бай хой

    0 0 Отговор
    Стоян деската отново кърти. Също както киевските нацисти лъже че танкова бригада може да се дислоцира на хиляди километри без да я забележи никой и като доказателство се дава един единствен неин БИВШ военнослужещ.

    Стоян не е виновен а тези които плащат и и са организирали това уродливо формирование протестна мрежа. Така ще е докато сме окупирани от терористи. Мътните утайки ще получават сребърници за да продават националните интереси и ресурси на България.