Last news in Fakti

23 Май, 2015 14:10 1 759 2

Братът на Ким Чен - ун изчезнал безследно

  • ким чен - ун-
  • брат-
  • ким чен - чхол

През миналата седмица той бе забелязан на концерт на Ерик Клептън

По-големият брат на лидера на Северна Корея Ким Чен – ун е мистериозно изчезнал, след като по-рано през седмицата бе забелязан да гледа концерт на Ерик Клептън, съобщи ТАСС.

Според южнокорейската медия СМИ Ким Чен – чхол е трябвало да се върне в Пхенян през днешния ден, с полет през Москва и Пекин. Името на Кин Чен – чхол обаче не се среща никъде из пасажерските списъци.

Братът на лидера на Северна Корея не е бил забелязан нито на летището в Москва, нито на това в Пекин. Според някои журналисти той може да е използвал фалшив паспорт, за да промени своя маршрут в последния момент.

Ким Чен – чхол, за чийто живот се знае малко, беше забелязан през тази седмица на легендата на рок музиката Ерик Клептън. Това беше неговата публична проява, след като неговият брат Ким Чен – ун пое властта през 2011 г. след смъртта на техния баща Ким Чен – ир. Японската телевизия TBS съобщи, че той е бил в компанията на неизвестна млада дама.

Ким Чен – чхол и преди е бил засичан на концерти на Ерик Клептън. През 2006 г. той присъства на такъв в Германия и през 2011 г. на шоу в Сингапур. Твърди се, че даже  братът на Ким Чен – ун е искал да покани музиканта в Пхенян.

Ким Чен – чхол е вторият син на покойния Ким Ир – сен. Твърди се дори, че баща му го е подготвял за свой наследник преди в крайна сметка властта да премине в ръцете на най-малкия брат Ким Чен – ун.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чакала

    1 0 Отговор
    Милиардерчето може да прави каквото си поиска
  • 2 копернтик

    0 0 Отговор
    Клептън го е отвлякъл, за откуп!
Новини по държави: