Last news in Fakti

25 Май, 2015 14:44 1 717 4

Не пускат германски депутат в Русия

  • карл-георг велман-
  • германия-
  • русия-
  • михаил маргелов

През май 2014 г. е бил наблюдател на изборите в Украйна от страна на Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа

Германският депутат от Християндемократическия съюз Карл-Георг Велман не е бил допуснат в Русия, съобщават германските медии. Според изявление на германския депутат, той е кацнал в Москва, но веднага е бил помолен от граничните руски власти да напусне Русия със следващия полет за Германия.

„Не получих обяснение за това действие”, е заявил Велман за германския вестник „Берлинер курир”. Със сигурност роля е изиграло неговото добро отношение към Украйна. Карл-Георг Велман е председател на германо-украинската група за приятелство в Бундестага.

През май 2014 г. е бил наблюдател на изборите в Украйна от страна на Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа (ОССЕ). Велман е имал договорена среща с председателя на комисията по международните въпроси на Съвета на федерацията.

Председател на тази комисия е Михаил Маргелов. Германският посланик в Москва е изпратил протестна нота в руското външно министерство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 аман пишлеме

    2 0 Отговор
    Ми да си махне порното от интернет и ще го пуснат, от 4 години го въртят как го оправят, особено внимание оператора фокусира на негъра. Кво има да се чуди, защо не го пускат...
  • 2 ярослав станчев

    0 0 Отговор
    "Председател на тази комисия е Михаил Маргелов."
    Внук на легендарния основател на руските ВДВ.Е как да го пуснат този германски хомосексуалист да се среща с наследника на Дядя Вася???Как???
  • 3 поп

    0 0 Отговор
    Голяма работа,като не го пуснали.
  • 4 дддд

    1 0 Отговор
    е кое е страното ..първо ес вуведе подобни санкции под диктатат на сащ
    ся ко са чудят и жалват

    квото повикало такова се обадило ,, ко си мисли ес че ще хака санкции на русия а еврогейските политици ще ходят на разходка до русия

    хаха идиотщина