Last news in Fakti

26 Май, 2015 09:13, обновена 26 Май, 2015 10:42 25 864 42

Питбул нахапа 9 души на бензиностанция (Видео)

  • питбул-
  • нахапа-
  • 9 души

Бездомен питбул нахапа 9 души на бензиностанция в Солун, Северна Гърция, съобщава newsbg.e.

След нападението девет души трябваше да бъдат откарани в местната болница.

Сред тях са 13-годишнен непълнолетен, пожарникар и полицай.

Шест души били ранени първоначално, след като се опитвали да спрат питбула.

Гръцки полицаи били принудени да се намесят, но полудялото куче не могло да бъде спряно.

В крайна сметка питбулът е бил застрелян.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    2 0 Отговор
    "Сред тях са 13-годишнен непълнолетен". То остана и да е пълнолетен на 13 години ...

    Коментиран от #2

  • 2 Монго

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Всъщност е малолетен. От 14-18 г. възраст се водят непълнолетни...
  • 3 алм

    2 0 Отговор
    зоополицията да нададе глас и да направи един митинг на площада
  • 4 Бате Цецо

    2 0 Отговор
    Полицаят добре си е свършил работата, но едва ли ще се тиражира правосъдната система каква работа ще свърши и дали ще принуди собственика на питбула да плати подобаващо обезщетение на пострадалите.
  • 5 Мирослав

    8 0 Отговор
    Нашата полиция нямаше да посмее да го застреля. Че после един куп кучезащитни организации щяха да нададат вой и да мъкнат полицая, който го е застрелял, по съдилищата с години...
  • 6 Гост

    9 1 Отговор
    Нека "Четири лапи" даде гръцката полиция на съда в Страсбург. Как може да убият "невинното" кученце? Нали хората са само нахапани, ще им мине, а по-ценно от кучешкия живот няма.
    Само, че Гърция не е България и хората ценят човешкия живот повече от живота на псетата!!!
  • 7 пак аз

    15 0 Отговор
    Преди доста години, когато синът ми бе малък и едвам ходеше, едно бездомно куче го ухапа. Бях побеснял, не мислех какво правя ... скочих и го заритах, то пусна хлапето и побягна ... аз го подгоних. Загубих си чехлите но го застигнах зад едни гаражи ... ухапа ме на няколко места но успях да го докопам за заден крак ... развъртях го като чувал с картофи и след няколко удара в стената на гаража примря гадината. Естествено една кучелюбка се опита да ми образува изречения ... само като се насочих към нея с окървавените си крака и ръце и оная се зачуди дали няма да и се случи и на нея същото. А тя ги хранеше пред блока и ги събираше щото били мили животинчета. Малко след тази случка всичките кучета изчезнаха - била ги закарала на някаква вила да ги храни там.
    Аз лично имам домашно куче и обичам животните, но такова понятие като бездомно куче няма. В природата има вълци, чакали и какво ли още не ама бездомно куче няма. Щом е бездомно - прибира се в кучкарника, държи се определен брой дни и ако никой не го осинови се евтаназира. В междублоковите пространства, където си играят децата ни нямат място кучета, котки и всякаква друга гад.
  • 8 пипалот

    0 11 Отговор
    идиоти с един питбул не могат да се оправят аз като имам два и три каракачанки и всички живеят заедно какво трябва да си взема картечница ли?
  • 9 Венци

    4 0 Отговор
    В нашето село това не може да се случи, куче да ухапе някой. Защото появи ли се бездомен пес, ТРЕПАНЕ.
  • 10 Красо Зелето

    0 4 Отговор
    Толкова много хора на бензиностанцията и всички гледат сеир. Толкова ли не могат да се съюзят и да го хванат тоя пес, да му отворят устата, и да го удавят в бензин.... Ама и те са като Българите, разединен народ, гледащ сеира на комшията.. сякаш при него няма да дойде кучето..
  • 11 Тони

    11 1 Отговор
    В САЩ са го застреляли преди да е казало "Бау". Помня един клип, при който кучето само се засили към полицая и той веднага го уби с първия куршум. Не беше приятно, но беше необходимо.

    Коментиран от #12

  • 12 Ехаа

    0 6 Отговор

    До коментар #11 от "Тони":

    да и после затвор

    Коментиран от #32

  • 14 Ще те смажа

    10 0 Отговор
    Ей такива като теб, които плюят по хората защитаващи децата си от кучета, аз пък бих ги размазал в стената!!!
    как може да поставяте човешкия живот под кучешкия???

    Коментиран от #18

  • 15 соц

    6 0 Отговор
    Това куче по телосложение и енергия не е бездомно... това куче е гледано!
    Ако беше бездомно щеше да е свикнало с хора, не да напада всеки!
  • 16 гост

    8 0 Отговор
    Всяко потенциално опасно куче на каишка и с наморник !!! Който иска да спи нощем с куче-убиец си е негова работа, но да не излага и другите на този риск !!! Има малки деца по улиците подяволите, връзвайте си песовете !!!!!!
  • 17 Винкел

    6 0 Отговор
    Айде сега идиотите - дайте на полицаите няколко години затвор за убийство на животно!
  • 18 Чакам

    1 8 Отговор

    До коментар #14 от "Ще те смажа":

    Кажи къде да дойда да ме смажеш . ето ми и тел 0898434343

    Коментиран от #20, #23, #28

  • 19 Дарко

    5 1 Отговор
    Не заслужаваш да имаш куче, нито обичаш животните !Лъжльо ! Такива като теб могат само да се похвалят със съдистично изпълнение към бездомно животно.
  • 20 Ще те смажа

    6 0 Отговор

    До коментар #18 от "Чакам ":

    Какъв е този фалшив номер, виждам колко ти е смелостта!
  • 21 чипс и бира

    0 2 Отговор
    Жалко за кучето. Като порода не са лоши , просто се злоупотребява със силата която имат. Ще ме изкефи ако всички започнат да тренират за бой Пинчери. :-)
  • 22 чавдар

    4 0 Отговор
    всички защитници на кучета да бъдат пратени в СИРИЯ ,да и махнат главите там....стига са ревали за правата на кучета ,котки ,мишки ,кози,пилци и т.н.,да отидат и да защитават правата на хората..
  • 23 PlimP

    3 0 Отговор

    До коментар #18 от "Чакам ":

    18, успокой се малко, че както си отворен и биеш наред да не попаднеш на някой дето стреля, че родата ще има де оплакват, .ах си скапания пумияр, ше го сАсека на клекалото, ако съм на мястото на полицайте дирктно му пръскам камбата
  • 24 Кобрата

    1 0 Отговор
    Само трепане, като няма и няма накъде, да няма да го оставят да хапе когото си реши... Ама според мен животното не е толкова виновно, колкото този, който го е напъдил и го е оставил гладно. На такъв главата му е за рязане с все шията
  • 25 Кастро 75

    3 0 Отговор
    У нас българските глупаци ги купуват и развъждат като топъл хляб.
    Въпрос на време е да почнат трагичните случаи, разбира се малките деца ще са най-уязвими. Трябва да направят законодателството като в Европа и собствениците да излежават в затвора ако кучето нападне или убие някой. Имал съм опасни породи и в невежи ръце това е бомба със закъснител.
  • 26 123

    3 0 Отговор
    Ей това кучкарите...са като пушачите...имат изкривена представа какво е правилно и кое как да става, и винаги ти навират правотата си в носа на другите...миналата седмица в сряда към 20 часа ми изпуши главата взимам детето и мъжът ми и отиваме на единствената детска площадка в квартала,м към която има прекрасна полянка и какво гледам едно семейство с дете и куче..някакъв сетер, "младеж" около 15-тина килограма и моето дете и то толкова хуква да бяга и идиотите, то тяхното момче тинейджър, кучето пуснато и те си гукат и кучето като подгони малката и тя като започна да пищи и да реве, то бяга след нея и лае да си играе, изправи се на нея и тя на земята в истерия...и като викнах и те стоят като идиоти и ми обясняват как кучето само си играело, то им било като второ дете...какво да кажа повече
  • 27 Адолф

    0 0 Отговор
    Най добре им се отразява тричането!
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Кобрата

    1 0 Отговор
    Най-грубата грешка като те гони куче е да бягаш. Това съм го изпитал лично. Кучетата имат инстинкт да гонят и когато бягаш им отключваш инстинкта да те гони и да те напада. Ако ви гони куче, спрете на място и то ще спре. Ако не спре възможно най-бързо го цапардосвам с нещо. Или с камък или с кол и дотам.

    Коментиран от #30

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 123

    2 0 Отговор
    Ами то детенце на 4 годинки, пуснато да си ирае и идват те, то по нашенска логика можеха да ми направят забележка, че не си държа детето вързано...как може! И се сещам за много подобни истории, масово кучетата се извеждат по детските площадки и градинки, изхождат си се в детските пясъчници пускат се привечер едни големи песове, като телета (да им се чудиш на акъла как ги гледат в 65 кв. апартаменти) на децата в детската градина разполагат с по 1 кв.м, но за кучетата изискванията са за 7 кв. изобщо "всичката Мара втасала", но кучетата са на особена почит...'домашен любимец" за хора изгубили общуването със себеподобните си и търсещи утеха в животните.
  • 32 танашиба танахака

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "Ехаа":

    такива "защитници" на животните като теб са за затвор
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Plovdiv

    2 1 Отговор
    Породите питбул, бултериер и доберман трябва да бъдат забранени. Ако някой ги отглежда, да застрелват кучетата, а стопаните - зад решетките без никакви церемонии.
  • 35 pitbull

    0 2 Отговор
    Здравейте виждам, че тук има много не компетентни хора относно породата питбул това че те имат лоша репутация се дължи на стопаните им които ги обучават да бъдат агресивни това е като при хората има много агресивни хора така и много добри.Зависи от въспитанието.

    Коментиран от #36

  • 36 555

    2 1 Отговор

    До коментар #35 от "pitbull":

    Еми те точно така правят голяма част от стопаните, обучават ги да хапят гуми, да дърпат пръчки и тояги и тн. То и пистолет Магнум 357 ако го дадеш на неуравновесен човек става страшно, затова трябва специално разрешително
  • 37 mediator37

    0 0 Отговор
    Тояга по кратуната го оправя това псе. Ама не може всеки да ходи с тояга на рамо, защото от някъде може да изскочи откачено псе.
    Вижда се накрая как професионално действа полицайката, очевидно има опит с кучета и е обучавана. Държи го за задните крака и то не може да тича и да хапе. Интересно.
  • 38 Роки

    0 1 Отговор
    Обаче онзи първия най добре бягаше! Направо и Ивет Лалова , ще надбяга!
  • 39 пипалот

    0 1 Отговор
    правилно пич после кажи къде и аз да дойда и мен да ме смажат
  • 40 Росен

    0 0 Отговор
    Хващате кучето за задните крака и с всичка сила започвате да го въртите в някоя посока като го вдигате нагоре и после с всичка сила му блъскате главата в земята.Иначе може и да ви осакати за цял живот !
  • 41 Спец Ченге

    1 0 Отговор
    Хубаво е да знаете че питбула обича да напада главно в слабините и стомаха на човека !!! Подобно на хиените се опитва да убие жертвата чрез изкормване.
  • 42 CaMyPau

    0 0 Отговор
    Ганьооо, Ганьо ...
  • 43 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор
    ЧЕСТНО БИХ ГО ГРЪМНАЛ ЧЕ КАКВО ДРУГО
Новини по държави: