Last news in Fakti

3 Юли, 2015 15:00 40 109 53

Учителка осъдена на 22 години затвор заради секс с ученици

  • учителка-
  • ученици-
  • фихтер-
  • секс-
  • присъда

Американката Дженифър Фихтер беше осъдена на 22 години затвор за това, че дълго време е правила секс с трима 17-годишни свои ученици. По данни на следствието, интимностите между 30-годишната преподавателка и нейните непълнолетни възпитаници, са ставали в квартира й, колата й и в жилището на ученик, когато майка му е отсъствала. От един от учениците Фихтер е забременяла й е направила аборт. За това става ясно от телефонен разговор между нея и един от любовниците й, чийто запис е представен в съда.

Обвинението е искало Фихтер да бъде затворена за 25 години, но съдията е присъдил 22. Преди изслушването на присъдата учителката се е извинила на семействата на децата, както и пред своите роднини. „Ненавиждам егоизма си и това, до което той ме доведе. Това беше егоистична постъпка, за която много съжалявам. Ако можех бих върнала времето и първо бих помислила за моите ученици и след това за себе си”, каза Фихтер.

„Тя е болна. Виждах как губя сина си и не мога да направя нищо”, каза една от майките на ученик, с когото преподавателката е спала. Подсъдимата е карала учениците да лъжат родителите си.

Фихтер е арестувана през 2014 г., след като полицията я е засякла няколко пъти да прави секс в автомобила си. Първите записи обаче датират още от 2008 г., когато тя е трябвало да напусне предходното си работно място, заради непристойно поведение с 8-мокласник. През 2011 г. успява да си намери работа като преподавател по английски език в училище в Тампа, щата Флорида.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шампиона

    18 0 Отговор
    Честно казано я защитавам..Да не би да ги е изнасилила и да им е било неприятно ? Ако беше така, някой от тях щеше да се оплаче, пък и те не са малки деца, а са си г/д зрели тийнейджъри..Пък, също така като я гледам не е грозна, не е и кой знае каква красавица, но става..Ако ми беше учителка и на мен и аз бих я ударил..И каква е тая присъда 20 години, тук за убийство дават 2 3, та някой път даже и условна се дава, а тази защото правила секс със сексуално зрели хора я осъждат така..
  • 2 IVECO EUROTRAKKER

    14 0 Отговор
    Защо ще я затварят? Все пак учениците не са били изнасилвани, а са го правили доброволно. Това не е подсъдимо ако те са били съгласни. Щом са и го ръгали многократно без никой да подаде оплакване, значи няма проблем и могат да продължат...
  • 3 Кобрата

    9 0 Отговор
    От цялата работа излиза, че само учениците са на печалба, защото хем се оказва, че са невинни хем пък са си правили кефа многократно във времето. Пък и учителката не е нито стара нито пък толкова грозна.
  • 4 ААА

    5 2 Отговор
    Това се определя като педофилия. Тя все пак е учителка и сигурно ги е притискала по някакъв начин. От друга страна на момчетата сигурно им е било интересно в тези извънкласни занимания, знаем ли какво точно се е случило. Но пък 22г. за взаимни удоволствия ми се виждат твърде множко на фона на нашата родна картинка....
  • 5 дедо Либен

    9 0 Отговор
    Добре е направила булката! Да ги понаучи на туй-унуй, на занаят, както се казва!-:)
  • 6 Адвокат

    3 8 Отговор
    Виждате ли защо САЩ са най-великата демокрация? Не само заради икономическата свобода и инициатива на всеки гражданин, а основно защото законите важат за абсолютно всички и са много строги за разлика от България където има добри закони, но тотално проядена от корупция правосъдна и правоохранителни системи, които работят за този който им плаща.
  • 7 PlimP

    9 1 Отговор
    тъпо, на 16 могат да карат коли и някои от тях са потенцялни убийци, а е проблем, че са се пощипвали с каката, ами ако не им беше учителка?, ко прайм, пак ли в панделата за 25г., тя била болната, а малките извратени ръкоблудци не са болни нали :D, сигурно по цял ден зяпат порно из интернет
  • 8 сссс

    8 1 Отговор
    ей тука вече ВЕЛИКИТЕ АМЕРИКАНЦИ се изложиха малко но ко да се прай закона си е закон
  • 9 аз

    9 0 Отговор
    Жената е осъществила мечтите на момчетата а сега я затварят-.аси малоумниците
  • 10 WarInside

    7 1 Отговор
    Не жидам нищо незаконно..Тук циганетата стават майка на по 12-13години..А тези 17 годишни магарета какво са виновни ? Тя учителката ги е учила на секс пози бе по предмет е.анология :)
  • 11 Темида 20лв

    6 0 Отговор
    Тук такава присъда не дават дори на серийни убийци...
  • 12 аз

    7 0 Отговор
    и аз бих и го ръгал докато дава, объркана нация...
  • 13 ЕС

    8 0 Отговор
    Готови ли сте за европейските закони, драги сънародници? Разлика ме американските и европейските няма. Егати простотията. Аз на 17 вече правех секс по два пъти на ден и гледах по три видеокасети с порно плюс ХХL. Просто нашите учителки са грозни иначе с кеф бих оправил подобна кака. Нестига, че момичето е интегрирало безплатно тези олигофрени, ами ще я и съдят.
  • 14 Тони

    8 0 Отговор
    Разликата между 17 и 18 годишните е никаква. Не разбирам защо й е дадено толкова много, след като тя е изпълнила мечтата на всички момчета от 16 до 18 годишна възраст - да правиш секс със секси учителката.
  • 15 асд

    9 0 Отговор
    не разбрах само какво искат от жената, 17 годишни майките им тръгнали да се притесняват за сексуалния има живот, какво значение има дали ще ч.кат 16-17 годишни или 30 годишна
    освен да са си направили кефа и после да я обвинили в злоупотреба
    съдията явно не бил на кеф 22 години проваля и живота й
  • 16 dhcp

    4 1 Отговор
    Олигофренчета прости
  • 17 Георги Колев

    2 1 Отговор
    22г,в панделата на сухо с краставичка......за секс....4г,с опция за намаляне в България за пътно убйство на дете?Раят на всичко е в България.
  • 18 Rider 777

    8 0 Отговор
    Демокрацията и свободата в САЩ съществуват само по филмите,,,,, скоро и по нашите земи ще наложат техните безумни закони,,,,,,,,,,,,
  • 19 Нио Майо

    8 0 Отговор
    Не виждам нищо престъпно в това, че е правила секс със 17-годишни. Присъдата е безумна! САЩ са много сбъркана държава! Ами Гей браковете да не са нещо нормално, че ги пропагандират в цял свят???
  • 20 Vasik Atanasova

    1 6 Отговор
    ЛИЧИ СИ ОТ ПОГЛЕДА И ЧЕ Е
    ХА ХО МИХО
    СЕГА ЩЕ И ДАВАТ КРАСТАВИЦИТЕ НАРЯЗАНИ
  • 21 бивш ученик

    7 0 Отговор
    ех защо не ми беше учителка в българия щяхме да я помним само с хубаво а не да я вкарваме в затвора
  • 22 Атанас Василев

    3 0 Отговор
    https://www.facebook.com/atanas.vasilev.566

    искам я
  • 23 сссс

    3 2 Отговор
    глупости на търкалета на 17 г кви деца те са ч.кат повече от родителите си ..на ч..и ли да я карат
  • 24 motorheadbg

    3 1 Отговор
    Оххххх, ще и счупа п.чето!
  • 25 марко

    4 1 Отговор
    Американците много ме изумяват с тоталната си простотия в кухите си роботизирани лейки които носят на раменете си,дават затвор за нищо,поне да беше ги убила тия педалчета че да има за какво да лежи толкова време,само като си представя на каква тъпа нация се дупиме ние българите тръпки ме побиват какви сме мишки
  • 26 васил

    1 1 Отговор
    В САЩ на 21 години ставаш пълнолетен.

    Коментиран от #27

  • 27 роко

    2 0 Отговор

    До коментар #26 от "васил":

    а надолнунанагорнище може след 30 да стават пълнолетни по закон

    тва значи ли че до 30 трябва да я карат на онаниране

    невиждам защо тинейджрите да не правят секс
  • 28 ка6

    1 0 Отговор
    съдията е завидял, че вече е вън от играта сигурно
  • 29 дидо

    1 1 Отговор
    според мен границит по закон за секс трябва да са +_ годините на тинейджъра

    примерно до 5 г

    кво прече 16 г мацка да се ч.ка с 19 годишен или обратното ..важното е да не стават извращения пенсии да ч.кат ученици

    света не е като преди 50 г ..като почнат да им стават пишоците и се чукат на поразия това е истината а който иска да си заравя главата в пясъка
  • 30 сссс

    5 1 Отговор
    аве щом е по еазимно съгласие или по интереси а не на сила който с които ще се ч.ка ако иска и с животни ще го прави

    големи моралисти в щатите узакониха гей браковете а мно отворени сбъркана нация
  • 31

    4 0 Отговор
    Eй това пък вече е мега безумие, тия о.....ени как може такава присъда, тука за убийство я лежат 10-15г., я не..... Ех, що нямахме навремето такава учителка да ни изнасилва, щяхме да сме най-щастливите келеши......
  • 32 по темата

    3 1 Отговор
    Учителката е осъдена защото П..раските щати са се лишил от три потенцилни п...ла, които там се поощряват, така тази учителка завинаги ги е отнела от старите пенсионирани фльорци на хамериката.

    Коментиран от #33

  • 33 Juliy

    2 4 Отговор

    До коментар #32 от "по темата":

    Алоо, безименния,теб те е срам и с псевдоним на направиш коментар, а си тръгнал да съдиш другите.Способните хора от България и от целия Свят са в Америка и нямаш правото да им правиш характеристики.
    Предлагам ти да емигрираш в Сибир при руските ескимоси.
    Там под мъдрото ръководство на товарищ Путин няма п...раси.

    Коментиран от #35

  • 34 тъц

    3 0 Отговор
    Виждам че повечето не виждате че учителката е била на 24 години когато е преподавала на тези 17 годишните. Тоест разлика от едва седем години и то при 17 годишни мъжаги. А не някои 13 годишни келемета!
    Още повече знам как изглеждат 17 годишните американци по 110 кг. и 190 см.
  • 35 Гост

    3 1 Отговор

    До коментар #33 от "Juliy":

    Абсолютен кретенизъм! Ходи ти живей в тази откачена държава да те заключат за 20 години, защото не си п...л!
    Освен САЩ и Русия, в света има и други държави - аз предпочитам Швеция и с кеф бих правил тройки, където за това в САЩ сигурно ще лежа до живот!!!
  • 36 гост

    2 2 Отговор
    Това не е демократична държава а полицейско-п...раски кенеф!!!
  • 37 диан

    0 1 Отговор
    затова сме на тоя хал
    тука и тримата да ги убие
    максимум 15 години
    ако не избяга де
    правила секс
    и аз бих правил с 3 на 17
    пък да ме съдят
    ако имам възможност
  • 38 Даскал Петко

    0 0 Отговор
    Да не би да става въПросТ за САЩ? Е отиде хубавата работа!!! Сега вместо да учи младежите, ще се занимава с прости краставици. От това по-голямо наказание къде!?
  • 39 abv

    2 3 Отговор
    Хората имат закони .Това ако беше в България щеше да си мине като нещо нормално.Хората затова имат държава , а ние мафия.
  • 40 Товарищ

    1 1 Отговор
    Затворите в САЩ са частни , към тях има фабрики и се работи за Частния Затвор.Има закон ако три пъти те хванат за някакво престапление и в панделата мисля че почваще от 20 години .
    Три пъти си крал кокошка и в панделата.ФАЩ
  • 41 qvkata dlg

    0 0 Отговор
    както един мъдър човек е казал "на 15 си правила повече секс от баба си"
  • 42

    3 0 Отговор
    Съжалявам я женицата, че кои е безгрешен и безпорочен в този свят, за мен това наказание е като от средновековието, не виждам никакво сериозно престъпление в крайна сметка......
  • 43 Нио Майо

    0 1 Отговор
    Сексуално насилие в САЩ е дори ако кажеш на някоя мацка, че дънките и стоят добре или ако задържиш погледа си на задните и части. Това е много сбъркана държава! А най-безумния казус в САЩ е, че въпреки съгласието на интимната партньорка по време на полов акт, напр. 5 секунди преди да свърши мъжът, ако партньорката му е казала да спре и той не е спрял значи я изнасилил и влиза направо в затвора. Безумни случаи, както този има много. Само тези, които не знаят реалната ситуация в САЩ биха отишли там.
  • 44 Кобрата

    3 0 Отговор
    Няма ненаказано добро
  • 45 сссс

    2 0 Отговор
    аве щом е по еазимно съгласие или по интереси а не на сила който с които ще се ч.ка ако иска и с животни ще го прави

    големи моралисти в щатите узакониха гей браковете а мно отворени сбъркана нация
  • 46 слюн

    1 2 Отговор
    .аси моралистите лицемерни... Хамерикански простотии!!!
  • 47 Станимир Илиев

    1 3 Отговор
    От една страна идеята да не допуснат тази к..вентия НИКОГА ПОВЕЧЕ да не преподава е ОК от където и да я погледнем, но това може да стане и без да я вкарват в панделата. Така явно са 100% сигурни, че няма как да преподава. Американска раЛта!

    Коментиран от #48

  • 48 сссс

    2 2 Отговор

    До коментар #47 от "Станимир Илиев":

    ти си .аси ограничения тип ... ако не ти е ясно освен мажете и жените си търсят агнешко ...иди на село и си заври порядките в ...

    Коментиран от #50

  • 49 Лудия

    3 0 Отговор
    Искам да бъда ученик при тая .Денонощно да ми преподава ,г.за и п.чето и ще загрея като габровски котлон .
  • 50 Станимир Илиев

    0 1 Отговор

    До коментар #48 от "сссс":

    Ти като НЕОГРАНИЧЕН ТИП си съгласен жестоки к..ви да преподават на децата ти. Те са си хубаво нещо, ама НЕ ТЕ ТРЯБВА ДА СА ПРИМЕР И ДА УЧАТ ДЕЦАТА. Ама кво ли ти обяснявам, като не можеш да проумееш кво ти говоря?
  • 51 Някой

    0 1 Отговор
    Аз съм на мнение, че трябва да има наказание, ама тия 22 години са гавра с жив труп, това не е нормално при положение, че не става въпрос за изнасилване, ми даже ония келеши са си правили кефа ....
    Както някои казаха, тука в България това си е мечта направо, а и момичето хич не е лошо ....
    Наказанието трябваше да я изключат и евентуално да и забранят да практикува тази професия за някакъв период.
    Жената вероятно е нимфоманка, в което няма нищо лошо и такова наказание не е нормално.
    Такива наказания за безсмислени, естествено трябва да има доста по-строг контрол, не като тука, от 13 да почват да се ***** и да си мислят, че така било модерно и така трябвало и на по 15-16 вече да раждат и всяко 3-то момиче да е разпоретина и ако е готина да я вълнуват само парите след 16 ....
    Чалгията е*** мам**** на поколението с тия разголвания ....

  • 52 сссс

    1 0 Отговор
    аве щом е по взимно съгласие или по интереси а не на сила който с които иска ще се ч.ка ако иска и с животни ще го прави

    големи моралисти в щатите узакониха гей браковете а мно отворени сбъркана нация
  • 53 Чепа

    1 0 Отговор
    Поредното безумие от американското пишман правосъдие