Last news in Fakti

4 Август, 2015 08:07 10 414 12

Надзиратели измъчват сина на Кадафи (Видео)

  • измъчват-
  • син-
  • кадафи
В интернет изтече запис на който се вижда как надзиратели измъчват сина на Муамар Кадафи Саади Кадафи.
 
Саади е облечен в зелен анцуг, като през повечето време е с черна превръзка на очите. 
 
Либийската прокуратура вече е започнала проверка на случая. Прокурорът на Триполи е изискал да бъде установена самоличността на двамата надзиратели, малтретиращи Саади, за да могат да бъдат подведени под отговорност. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 grgr

    3 0 Отговор
    БОЛНИ МОЗЪЦИ!!!
  • 2 джагала

    0 3 Отговор
    Да, по добре е да го убиват незабавно, не е хуманно да го мъчат, все пак трябва да има някакво хуманно отношение!
  • 3 Кafenceto

    0 1 Отговор
    Dai oshte! :D Toa e voennoprestupnik, iznasilva4, kradec i kfo li oshte ne ...
  • 4 Володя Путин

    2 0 Отговор
    Демокрция... по американски.
  • 5 6699

    0 0 Отговор
    Тези кадри , определено не са приятни . Не мога да пожелая на нито едно човешко същество да му се случи нещо подобно . Защо излизат тези кадри , точно в този момент ? Защо не 2 месеца по - рано или 2 месеца по - късно ? И все така не мога да забравя разказа на медиците ни , как са им пълнили устата с вода , почти ежедневния побой . Как са спали седнали , защото няма място в иначе претъпканата килия . Как да забравя как се подиграха с нас Българите , накрая чак и пари ни взеха ?????? Ама това само защото синът му на Кадафи , бил много печен и лобира за нас . Иначе и с пари не става !!!
  • 6 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор
    ОТ ЧОВЕКА ИМА ЛИ ПО ДОЛНО СЪЩЕСТВО
    ТОВА СА ИЗМЕТ
  • 7 християнин

    0 1 Отговор
    СЪЖАЛЯВАЙТЕ ЖЕРТВИТЕ А НЕ УБИЙЦИТЕ И ТОЗИ УБИЕЦ НЕ МОЖА ДА ИЗБЯГА ОТ СЪДБАТА СИ

    Коментиран от #11

  • 8 българин

    0 1 Отговор
    и нашите мед сестри са ги измъчвали по същия начин

    Коментиран от #10

  • 9 555

    0 1 Отговор
    Да е доволен че не го изнасилват как татка му е изнасилвал малолетни момченца
  • 10 555

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "българин":

    Нашите мед-сестри бяха затворени като отмъщение от лошата работа свършена от други българи в Либия. Познавам 1 български "архитект" който е най-големият келеш в бранша, обаче изкара 8 години в Либия със заплата 1000$ на месец и то в онея години, а на всичкото отгоре и безплатна квартира, та разправяше че по цел ден е седел на плажа и си е бъркал у г..а
  • 11 цар ЛЪВ

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "християнин":

    Знаеш ли колко хора умряха след убиството на Кадави? диваците нямат страх от никой и се избиват помежду си,заради някакви племенни вражди.....а това момче Саади беше футболист в Италия ,играеше за Перуджа....където стъпят САЩ остава само смърт и разруха....по времето на КАДАФИ се строяха пътища,болници,училища...алкохола беше забранен,само едно семеиство се облагодетелства...сега ще ги крадат американци,французи,англичани и др....нищо добро не ги чака Либийците....
  • 12 Кралица Либия

    0 0 Отговор
    Да, бе, да... По времето на Кадафи американците имаха най-силно присъствие в Либия с нефтените си рафинерии и военни бази в пустинята, не че сега ги няма, де. Бях там и зная за какво говоря. Имаха даже цял квартал в Триполи - най-богатят в центъра на града - около търговския булевард Истиклял, пълен с американски магзини и стоки. Кой сваля режима на крал Идрис и най-важното ЗАЩО? Идрис гони евреите от Либия и те си отмъщават през 1969г., като го свалят от власт с РЕ-ВОЛЮ-ЦИОН и поставят полковник Муамър Кадафи за своя пионка в Либия. Заваляват милиард петролни долари от бизнеса със Съединените Еврейски Щати. Е, те това е историята. А що се отнася до хамериканците, те са в Либия още по времето на Съюзническата окупация над тази страна и почти цяла Северна Африка още от времето на Втората световна война и оня генерал с баретата - Монтгомъри, когато Кадафи се е раждал. Кадафи и той беше пазен от барети, и понякога сам носеше като Че Гевара.

    Ре-волю-ции, ре-волю-ЦИОН-ери... Всичко е само едно голямо световно театро на една шепа хора, кито управляват планетата.