Last news in Fakti

27 Август, 2015 19:19 1 698 1

Взрив на камион разруши покриви на къщи (ВИДЕО)

  • камион-
  • взрив-
  • сащ

В резултат на взрив на камион в щата Флорида на няколко сгради бяха избити стъклата, а на две постройки е започнал да се разрушава покрива. Причината за инцидента е изтичане на газ.

Камионът е пренасял сокове. Мощността на взрива е била толкова голяма, че парчета от бутилки са се разфвърчали в радиус от 31 метра. При инцидента няма пострадали, някои от минувачите използваха факта, че част от продукцията е изоставена и награбиха цели стекове.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Galin Trampov

    0 0 Отговор
    Малко по-достоверна информация може ли да представите, щата Флорида а на клипа рег. номера на колите само на американски приличат