Last news in Fakti

28 Август, 2015 18:03 954 3

Повдигнаха обвинение срещу жена обидила Меркел

  • меркел-
  • хайденау-
  • жена-
  • обвинение
Повдигнаха обвинение срещу жена обидила Меркел - 1
Снимки: АР/БТА

Германската полиция повдигна обвинение срещу жена, която е обиждала германския канцлер Ангела Меркел по време на нейното посещение в център за бежанци в Хайденау. Градът влезе в световните информационни емисии с протести прераснали в бунт през изминалия уикенд, когато крайно десни радикали се опитаха да попречат на автобус с бежанци да стигне до изоставена сграда – магазин превърнат в център за бежанци.

По време на вчерашното си посещение германският канцлер беше освиркван от протестиращи. Сред тях е имало жена, която е държала е държала лозунг „Предател на народа!”. На едно от журналистическите видеа се чуват нецензурни думи по адрес на Меркел. „Ние знаем за въпросния видео материал и повдигнахме обвинение за нанесено оскърбление”, казва представител на полицията, цитиран от германското издание Bild.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тролове

    0 0 Отговор
    това ви чака!
  • 2 стратокастър

    0 0 Отговор
    Не е лошо българската полиция да почерпи челен опит от немците!
  • 3 хюсеин воевода

    0 0 Отговор
    Ако във Варна направят протест, полицията ще се скрие по кишетата, а ТИМаджийските отрепки ще ги изкарат от фитнеса, ще им дадат по един омнадрен и ще ги пуснат с бухалките по улиците...