Last news in Fakti

28 Август, 2015 21:22 1 124 3

Белия дом: Европа трябва да се справи с трафикантите

  • белия дом-
  • размирици-
  • европа-
  • близкия изток-
  • трафиканти-
  • ес-
  • австрия

Размириците в Близкия изток имат последици, които се простират далеч извън региона

Белия дом: Европа трябва да се справи с трафикантите - 1
Снимка: АП/БТА

Размириците в Близкия изток имат последици, които се простират далеч извън региона. Това показва миграционната криза в Европа, заяви прессекретарят на Белия дом Джош Ърнест.

Ърнест подчерта, че Европа трябва да се справи с трафикантите, които експлоатират имигрантите и да гарантира, че правата на последните са защитени, съобщава "Дейли мейл".

"Европа се сблъсква с приток на имигранти от Северна Африка и някои страни от Близкия изток, който е причинен от насилие и нестабилност в тези области. Тази ситуация подкопава реда не само в региона (Северна Африка и Близкия изток), но също така има значително дестабилизиращ ефект върху останалата част от света, включително и в Европа", - каза той.

Ърнест нарече трагедията с камиона на смъртта в Австрия "жестока и ужасна."

Факти.бг припомня, че трима българи са арестувани в Унгария, по подозрение, че са шофирали камиона, в който бяха намерени над 70 тела на бежанци.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ф6ец

    0 0 Отговор
    сега след като разбутахте тези държави имате и наглоста акъл да давате
  • 2 СОМАТ

    0 0 Отговор
    Що за наглост притежавате, където влезете сеете смърт , разрушения , милиони убити, съсипани държави , на фона на тесен кръг супер облагодетелствани ваши протежета , и то , за да обезпечат безчинствата на мегакорпорациите ви. Плюс всичко това за сигурност/ваша/ прибирате и златото им/ за справка във трезора на САЩ се "държи" златото на 61 държави, вкл такива като Германия. Знаете ли кога ще си го получат-никога?/Другата възможност е света да ги накара да го уважават и зачитат! С каквито и да е средства!
  • 3 Перестройка

    0 0 Отговор
    Време е обединена Европа и евразия да се обединят срещу САЩ,защото това е начина да бъдат поставени на мястото им и да не се правят на велика нация, каквато всъщност не са а са сбирщина от авантюристи ,заселили се там и унищожили местното население.Сега се правят на големи хуманисти и демократи.