Last news in Fakti

29 Август, 2015 19:37, обновена 29 Август, 2015 20:21 2 127 3

Нов камион с мигранти в Австрия

  • камион-
  • австрия-
  • мигранти

Три деца са били хоспитализирани

Австрийски полицаи са задържали камион с 26 мигранти. Наложило се е три деца да влязат в болница, съобщи агенция АПА.

Трите малки деца са били в изключително лошо здравословно състояние. Австрийски медици са заявили, че децата са „значително обезводнени“.

Шофьорът, който е румънски гражданин, е бил задържан след полицейско преследване.

Камионът с бежанци от Сирия, Афганистан и Бангладеш бил спрян в малкото градче Санкт Петер ам Харт близо до германската граница, ден след като 71 души бяха открити мъртви в изоставен камион на австрийска магистрала.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1234

    1 0 Отговор
    И до кога ще продължава тази миграция?Кой ги навива тия хора да отиват в Европа?Що ми се струва,че някой им плаща да тръгват незнайно къде,и уж бедни няма какво да ядат пък имат пари да плащат на трафикантите с хиляди долари да ги превеждат в Европа?Струва ми се много подозрителна тая работа.
  • 2 нов българин

    1 0 Отговор
    сега да не се окаже че шофьора е български румънец,румънец от българия,румънец с български паспорт или румънец с българско самосъзнание.....
  • 3 Димитър

    0 0 Отговор
    това не го разбирам. Ако се движат пеша през полята (имигрантите) всичко е ОК, но ако са в камион или нещо подобно - не бивало.
Новини по държави: