Last news in Fakti

30 Август, 2015 10:51 493 1

Германия помага за възстановяването на Афганистан

  • германия-
  • афганистан-
  • щайнмайер

Министърът на външните работи на ФРГ Франк-Валтер Щайнмайер, пристигна на кратко посещение в Афганистан. „Хората тук могат да разчитат и занапред на Германия и на нашето съдействие за възстановяване и развитие на страната и на финансова поддръжка на афганистанските сили за сигурност”, каза Щайнмайер.

Предвидена е среща с президента на Афганистан, на която се очаква външният министър на Германия и Ашраф Гани Ахмадзай да обсъдят процеса на възстановяване на страната, въпроси свързани с реализирането на реформата и как да се противодейства на тероризма.

Това е седмата визита на Щайнмайер в Афганистан в качеството му на министър на външните работи. След Кабул е предвидено посещение в Пакистан.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 don kele

    0 0 Отговор
    Бошовете са отишлЕ да видят стоката от специални цветя и кОлтури, алени макове...