Last news in Fakti

31 Август, 2015 21:07 1 476 2

Изтребители ескортираха граждански самолет заради котка

  • самолет-
  • котка-
  • полет-
  • condor

Два изтребителя F-16 бяха изпратени да ескортират пътнически самолет на германската авиокомпания Condor, която е извършвала полет от Лас Вегас за Франкфурт. Машината e кацнала аварийно в Денвър. Причината за приземяването стана известна два дни по-късно. Оказало се, че пътничка е нарушила правилата като е качила на борда на самолета котката си, без обаче да упомене за това на екипажа, нито да постави животното в специален контейнер за превозване.

След като членове на екипажа видели котката я поставили в тоалетната, но това вбесило собственичката. „Тя каза, че е част от мафиотска организация и че престъпници я преследват по цял свят. И че може да разбие самолета, ако не й бъде разрешено да си види котката”, разказва друга пътничка на полета до Германия.

Собственичката на котката е била свалена в Денвър, но не й е повдигнато обвинение, съобщават от ФБР. Това обаче е отложило полета и останалите пътници са успели да стигнат крайната си дестинация – Франкфурт, с един ден закъснение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1234

    0 0 Отговор
    Тия американци бутат яко масло.За една котка??,изхвърлям я зад борда заедно с котката и.Откачалки.
  • 2 изМИсЛЕНА

    0 0 Отговор
    Богданова, колците или доматите да ядем? Не е 1-ви април! То ние не летим и не знаем изискванията за пренос на животни. Ние само гризачи и хлебарки си отглеждаме по панелките и котка сме виждали само под калника на БМВ-то преди да си пуснем ДОКО ДОКО... Ае да си пишете само колко са зле руснаците и как им падат цените на имотите, че поне да има нещо вярно от което да се възползваме.