Last news in Fakti

3 Септември, 2015 12:08, обновена 3 Септември, 2015 19:15 3 050 47

Русия забрани вноса на някои храни от България

  • русия-
  • забрани-
  • вноса-
  • храни-
  • българия

От 1 септември Русия забрани вноса на всички продукти от България, които се съпровождат от фитосанитарни сертификати на продуктите.Това съобщи руският регулатор за безопасността на храните „Росселхознадзор“, цитиран от ТАСС.

Временните ограничения са били наложени на всички вносни или реекспортни храни за Русия, придружени от такива сертификати, съобщава още регулаторът.

Ведомството уточнява, че Българската агенция по безопасност на храните е признало, че издадени от нейно име фитосанитарни сертификати за износ и реекспорт, които са придружавали предназначени за внос в Русия стоки, са били фалшифицирани.

БАБХ не е издавала фитосанитарни сертификати за Русия след наложените санкции

Към момента няма постъпил официален документ в Българската агенция по безопасност на храните за налагане на допълнителни ограничения за внос на продукция, придружена с фитосанитарни сертификати в Русия, съъобщиха по-късно от БАБХ.

БАБХ не е издавала фитосанитарни сертификати за износ или реекспорт на плодове, зеленчуци и цветя след наложените ограничения от руска страна. Българските компетентни власти ще изясняват съвместно с Европейската комисия възникналата ситуация.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 раптор

    1 0 Отговор
    То понеже много се внася българската пробита продукция в Русия... Едно време много се биехте в гърдите, че изхранвате СССР. Хахаха! Просто съветите се чудеха как да ви подкрепят и да има търговия някаква... пък вие им давахте най-скапаните преработени хранителни продукти от целия соц. лагер в замяна на нефт, технологии, оръжия и други. А да! И телекомуникацията ви беше фалш! Крадяхте от западняците и продавахте своите боклуци на руснаците за двойно по-високи от пазарните цени. Изпепеляващата истина! Хахаха!

    Коментиран от #5

  • 2 Киро

    0 1 Отговор
    То понеже много разбира пробитата кратуна на мекеренцето под мене, кръстило се Раптор!

    Нас ни интересуват къде-къде по-платежоспособни пазари, от тоя на Русия, където олигарсите купуват супер скъпи и качествени продукти, а останалата сволоч- само евтини боклуци от Китай!

    А работилите с руснаци знаят за мизериите правени от руските фирми или от държавата, където ако няма взятка, всичко свършва!

    Мерси, имаме си други приоритети!

    Коментиран от #4

  • 3 бера мантинели

    0 1 Отговор
    боже, боже! на тия им дадохме писменост! на тия едно време им давахме от всички видове зеленчуци и плодове и ги маганеха кат' невидели, а сега тръгнали да ни се правят на тежки хаха
    ние пазари си имаме понеже сме в европейски съюз! напълно достатъчно ни е даже нашият си пазар само да задоволяваме, но идват смотани стоки от чужбина дето са евтини и некачествени, и убиват нашата си продукция... на кой му пука за дебилните руснаци с тип затворена икономика? видяхме този тип икономика до какво доведе хаха:) доведе ги до там да си дадат голяма част от германия и им рухна совецкиот союз:) 'айде яжте сега боклуците на китай-митай и турски буламачи... може и ирански стоки или от държавички завършващи на 'стан' хаха дураци:) като дойдат тук на почивка и мелят нашите бг чисти и качествени продукти и ушите им пръщят... виждали ли сте руснак ядящ домати хахахахаа е, няма такава гледка, уверявам ви:) тръгнали да се правят на нас българите и забрани да ни налагат, за да се дървят на сащ и еврогейците - не ги е срам! доведоха ни до просешка тояга тези руснаци, а и еврогейците, и сащ, и еврейската сган, и сега пак нагло ни се правят на важни! срамота другари! та кой ви я даде писмеността? а? и защо ни разваляте езика с мекането си:) защо ползвате наши думи в речника си? защо ни ядете храната като дойдете тук? ама правете си ракети и мълчете! нещастници! велика българия ще я пребъде, ама големите страни и империи - рухват ВИНАГИ! по-стара страна сме от вас и сме владели земите ви, така че си трайте и ни уважавайте! който не е уважавал великите ТРАКИ БЪЛГАРИ, не е видял хубаво - уверявам ви! мачкали сме и ще мачкаме! по-красиви сме, по-високи сме, по-умни сме, с по-качествени гени сме, с по-красива природа от навсякъде по света сме! тръгнали някакви си нисши твари да се перчат на великите траки ха-ха та ние сме могъщи бе! четете историята!

    Коментиран от #12

  • 4 раптор

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Киро":

    Е нещо се обърка май... Къде видя в написаното от мене да рекламирам българо-руските взаимоотношения? Напротив! Аз не бих препоръчвал на руснаците дружбата с България... Дори партниорството е винаги по-изгодно за БГ отколкото за Русия. Ако трябва ние да ви искаме услуга - ооо не сега не можем, вие сте зли, помощ! До известна степен наподобявате евреите! Но евреите за разлика от вас са велики и са изключително лоялни към каузата си, докато вие само си мените кожусите! Що се отнася до платежоспособните пазари - с българската неконкуретоспособна продукция - адски трудно! То не, че Русия дори и сега не е платежоспособна за вашите мизерни мащаби, но както и да е.
  • 5 бера мантинели

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "раптор":

    изхранвахме част от русия с абсолютно каквото произвеждахме!
    а украинците изхранваха ЦЯЛА РУСИЯ! житницата им бе! сега я загубиха 'щото са си дураци, а и не е тяхна! поляците и другите от соц. лагера изхранваха руснаците, така че си трай и не пиши глупости! иди да сееш на север и се върни тук да ми напишеш к'во си изкарал кат' реколта:) сега разчитат на азия да ги храни:) може и на бразилия знам ли хахахаха те едни странни съюзи правят вече:) поне на времето беше по-компактен соц. съюза им:) сега правят жалки опити да се съюзяват пак:) ооо, те великите хаха к'во му е великото на тоз' дето търси подкрепа от друг? оставям го за домашно:)

    Коментиран от #8

  • 6 Киро

    0 1 Отговор
    Чиба бе, ушанка!

    Най-гнусното нещо от всичко е да си подлога на друга държава!

    Такива, като тебе, предадоха Левски!

    Отивай си в Раша!
  • 7 jordned

    1 0 Отговор
    Не се хабете,момчета.В случая няма политика.От написаното става ясно,че има фалшиви сертификати на наша продукция.Напълно нормално да се спре вноса, до изчистване на нещата.
  • 8 Рачко Пръдлето

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "бера мантинели":

    Кого си изхранвал бе, келеш? Когато България изнасяше продукция за Русия, държавата ни цъфтеше, имахме икономика, образование, ако щеш, и възпитание, а сега се навъдихте едни неграмотни татуирани копелета със самочувствие и си мислите, че сте номер едно. Е, не сте, има все още умни хора в нашата държава, но те все повече намаляват. Накрая ще ядете камъни, защото сте много умни.

    Коментиран от #9

  • 9 сссс

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Рачко Пръдлето":

    че ние и сега изнасяме и цъфтиме, дори прецъфтяхме
  • 10 сссс

    0 0 Отговор
    много ясно ..да се молим да не спрат и фармацията ни че както изнасяме много на там големи фалити ни чакат

    тез наще политици трябва да ги бесим по площадите
  • 11 сссс

    0 0 Отговор
    цяла европа си загуби пазарите в русия и ги подари на азиятците

    това е престъпление към европейския бизнес и народ
  • 12 руснака

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "бера мантинели":

    аааа много умно догодина като спрат да идват на черното (ама много черно бе) море и тористическият бизнес ще каталяса тогава щете видя . просто без обиди кьм братушките ако се наложи пак щени освобождават
  • 13 Juliy

    0 0 Отговор
    За България е по-здравословно да не поддържа тясни връзки с Русия.
    Руските империалисти са като древните римляни-нямат вечни приятели,имат вечни интереси.
    Русия има неправилен подход към България.
    Навремето раздаде българските земи на комшийте,обяви се против Съединението,създаде македонската нация,плати на разни червени лайнари като Димитров и Коларов да вдигнат народа на заколение през 23-та година,влезе като окупатор в България през 1944 година,наложи един марионетен режим от неграмотни обущари и селяндури и т.н. и т.н.
    На мен лично не ми трябват никакви руснаци, Белене,Южен паток, Голям шлем,Лукойл,разни Ниви,Мазове,Кразове и прочие.
    Това са го разбрали много отдавна в Полша,Чехия,Прибалтика и сега тяхните икономики вървят напред въпреки руските спънки.
    Това ,че руските тролове ги сърбят главите отвътре и не могат да се почешат си е тяхен проблем и е нормално да ни заливат тук с изкривени истини,полуистини и лъжи.Това е част от хибридната война която водят руснаците срещу цяла Източна Европа.
    Това ,че ги няма руските туристи е не защото са отишли на друго място, а защото икономиката им е на колене.Тези туристи ги няма нито в Египет,нито в Турция, нито в България.
    10-икономика се крепеше само на износа на петрол и газ и в момента е в такава криза ,че сигурно Путин вече съжалява за намесата на Русия в Крим и Украйна!

    Коментиран от #14, #42

  • 14 ЙОРДЕЧКА

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "Juliy":

    ОТ НЕ СЪ РИТНЕШ ОТЗАД?
    ПОЛОВИНЧАТА СВЯТ ГЛЕДА КЪМ МОСКВА.

    КАМАЗ 12 ГОДИНИ ПОДРЕД Е НОМЕР ЕДНО В СВЕТА НА ПАРЖ-ДАКАР.

    ВЪПРЕКИ САНКЦИИТЕ,

    ВЪПРЕКИ КОЛОНИАЛНОТО УПРАВЛЕНИЕ ОТ САЩ,
    РУСИЯ Е СТАШНА, ЗА ВСИЧКИ МУНДАРИ.

    ВЪПРЕКИ АДМИНИСТРАТИВНОТО, ПОЛИТИЧЕСКОТО, ФИНАНСОВОТО И ИКОНОМИЧЕСКО УПРАВЛЕНИЕ ОТ САЩ СА ТРЕПЕРУШКИ.

    САЩ СА МЕДУЗИ, ТЕ НИКОГА НЕ ИГРАЯТ ПЪРВА ЦИГУЛКА.
    САЩ И ДНЕС БЛЕДНЕЕ И ТЪРСИ БАЛАМУРНИЦИ КАТО УКРАИНА И БОКОВА БЪЛГАРИЯ, ДА ВЪВЛЕКАТ РУСИЯ ВЪВ ВОЙНА.

    САЩ АКО СА СИЛА ЩЕ СЕ СПРАВЯТ САМИ СЪС СВОЯТА НЕПОКОРНА
    К О Л О Н И Я ! ! !

    НО УВИ ! ! !

    САЩ ЗНАЯТ, ЧЕ ЩЕ ГО Д....Т.


    СЛАВА РОССИ, скъпа ми лавандулке.

    СЛАВА РУССКОЙ ФЕДЕРАЦИИ, мила ми марулке.

    СЛАВА РУССКОЙ АРМИИ, драга ми рябинок.

    СЛАВА ПРЕЗИДЕНТУ ПУТИНУ !

    СЛАВА БОГУ, ЩО ЕСТЬ НА СВЕТЕ РОССИЯ !

    ДА ЗДРАСВУЕТ РОССИЯ !

    БОЛГАРИЯ БЕЗ РОССИЯ ПОГИБАЕТ !

    Коментиран от #15

  • 15 Juliy

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "ЙОРДЕЧКА":

    кой гледа на там бе!? Видно е ,че от злоба пяната ти изби от устата и мозъче не може даже да се изрази правилно!
    Някой от младите последно време да се е запътил към Москва?
    Като са толкова напред защо всички руснаците за се запътили към Западния свят включително и децата на върхушката?
    Вместо да скимтиш от злоба замълчи.
    Русия с нищо не ни е помогнала и няма да ни помогне защото е заслепена от своята мегаломания!
    Видно е ,че не си добре с нервите и разсъдъка като всички псевдо русофили

    Коментиран от #16

  • 16 РЯ ПИЧКА

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "Juliy":

    НЕ ОТБИРАШ ОТ КЛАДЕНЧОВА ВОДА А САМО ОТ ПОМИЯ.

    ЗАЩОТО,
    ДНЕШНА РУСИЯ Е ПОД АМЕРИКАНСКО УПРАВЛЕНИЕ ОТ 1991ва год..

    РУСИЯ НЕ Е СУВЕРЕННА СТРАНА.

    РУСИЯ НЕ Е НЕЗАВИСИМА ДЪРЖАВА.

    РУСИЯ Е ПОД ВЪНШНА КОЛОНИАЛНА ЗАВИСИМОСТ, йордечето ми.

    И ТОВА, ЧЕ ТЯ НЕ ТИ ХАРЕСВА СЕ ДЪЛЖИ НА САЩ, А НЕ НА РУСИЯ, шикалаката ми.

    И ТОВА, ЧЕ ВЪПРЕКИ ВСИЧКИ ОКОВИ НА КОЛОНИЗАЦИЯТА, РУСИЯ КАРА, ГАЙКАТА НА САЩ ДА ИЗПУЩА И ДА ТУПА.

    САЩ СА В УЖАС, ЧЕ КОЛОНИЯТА В ТЯХНИ РЪЦЕ Е ПО-СЪСТОЯТЕЛНА ОТ КОЛОНИЗАТОРА СИ.

    ЧУДО НЕВИЖДАНО.

    САЩ НЕМОЖЕ ДА СИ ПОЗВОЛИ УДОВОСТВИЕТО ДА ИЗЛЕЗЕ НА ТЕПИХА, ЕДНО НА ЕДНО С РУСИЯ.

    ИСКА СЕ ЗДРАВА ГАЙКА.
    НО ТЕ ЯНКИТЕ Я НЯМАТ И НОКОГА НЕ СА Я ИМАЛИ.

    АКО Я ИМАТ ЩО СЕ ГЛАСЯТ КАТО ГЪРЦИ ЗА С.АНЕ, А НЕ СЕ СПРАВЯТ С РУСИЯТА, КОЯТО Е УЖ ТОЛКОЗ ЗЛЕ ?

    УЖ ГОЛЯМ ГО ВАДЯТ АМЕРИКАНЦИТЕ, АМА ДРУГИ ТИКАТ НАПРЕД.

    НЕ МОГАТ МОМАТА ДА ЛИБЯТ, САМО И СА КАНЯТ ИЛИ НАЙ-МНОГО ДА Я ОЛИГАВЯТ И ОМЪРЛЯВАТ.

    Е ТУЙ СА САЩ.

    А КОГАТО РУСИЯ СЕ ОСВОБОДИ, папагалчето ми,
    ЩАТИТЕ ЩЕ РУХНАТ С 18 ТРИЛИОНА ДЕФИЦИТ И ДОЛАРА ЩЕ СТАНЕ ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ.

    ОТ 2008ма, ЩАТИТЕ СА С ИНТЕРЕС НА ЗАЕМИТЕ 0.05%, знаеш ли защо, незнаеш защото си папагалче.

    Защото с икономиката, пъркат ама немогат да са отлепат от земята ОТ ДЕФИЦИТА, НЯМАТ РЪСТ НА ИКОНОМИКАТА И МВФ ЗА ВТОРИ ПЪТ ПРЕДУПРЕЖДАВА ФЕДЕРАЛНИЯТ ИМ РЕЗЕРВ, ЧЕ ИНТЕРЕСА НЕ БИ СЛЕДВАЛО ДА СЕ ПОВИШАВА, ЗАЩОТО ЩЕ НАСТЪПИ СВЕТОВЕН ФИНАНСОВ КРАХ.САЩ НЯМА РЪСТ В ИКОНОМОКАТА СИ ВЕЧЕ 9-10 додини подред.
    ТОВА Е К А Т А С Т Р О Ф А ЗА САЩ.

    Сами си печатат пари, колкото си щат и пак са вмирисани.
    И целият свят са заставили да търгуват само с долари и пак са г...ясали.
    И ООН и ВТО и МВФ и ОПЕК и НАТО са в ръцете им, и войни в целият свят са запалили, и народите на близкия изток са бежанци у нас днес, което е като бълхи в гащи за Европа.

    И ТАКИВА КАТО КАТО ТЕБЕ, ПОВТАРЯТ КРЪЧМАРСКИ ХИТРИНИ.

    АМИ КЪДЕ ДА ХОДИМ ДА УЧИМ И РАБОТИМ, ТАМ КЪДЕТО САЩ СА ЗА.РАЛИ ИЛИ ТАМ КЪДЕТО ОТИВАТ ДНЕС БЕЖАНЦИТЕ?

    ТА КОЛКО ТРАЕ ЕДИН ЖИВОТ, ЧЕ ДА ГО ПРОФУКАМЕ БАДЕВА ЛИ?

    ЗАЩО И РУСИЯ ДА НЕ ЖИВЕЕ ДОБРЕ?

    Защо и руският народ да не ползва богатсвата си за себе си а АМЕРИКАНСКИТЕ ОЛИГАРСИ ИЗНАСЯТ ПЕЧАЛБИТЕ СИ В САЩ?

    НАДАЛИ ЩЕ ЧУЕШ ПЕТЕЛА И ТОЗИ ПЪТ.

    БЪДИ ТАКАВА КАКВАТО СИ, ти таквъз си по-щастлива.

    Коментиран от #17, #18

  • 17 сссс

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "РЯ ПИЧКА":

    рашка е на дъното и няма шанс да изплува отгоре така, че няма смисъл да се напъваш...
    ЗАЩО И РУСИЯ ДА НЕ ЖИВЕЕ ДОБРЕ?

    Защо и руският народ да не ползва богатсвата си за себе си а РУСКИТЕ ОЛИГАРСИ ИЗНАСЯТ ПЕЧАЛБИТЕ СИ НА ЗАПАД?

    Защото с икономиката, пъркат ама немогат да са отлепат от земята ОТ ДЕФИЦИТА, НЯМАТ РЪСТ НА ИКОНОМИКАТА И МВФ ЗА ВТОРИ ПЪТ ПРЕДУПРЕЖДАВА ФЕДЕРАЛНИЯТ ИМ РЕЗЕРВ, ЧЕ ИНТЕРЕСА НЕ БИ СЛЕДВАЛО ДА СЕ ПОВИШАВА, ЗАЩОТО ЩЕ НАСТЪПИ СВЕТОВЕН ФИНАНСОВ КРАХ.КАЗМУРИСТАН НЯМА РЪСТ В ИКОНОМОКАТА СИ ВЕЧЕ 10-50 додини подред.
    ТОВА Е К А Т А С Т Р О Ф А ЗА РАШКА.
    НЕ МОГАТ МОМАТА ДА ЛИБЯТ, САМО И СА КАНЯТ ИЛИ НАЙ-МНОГО ДА Я ОЛИГАВЯТ И ОМЪРЛЯВАТ.

    Е ТУЙ Е РУСИЯ.
    САМО С ДВЕ ТРЪБИ ИКОНОМИКА НЕ СЕ ПРАВИ, ПИЛЕНЦЕ ЗАБЛУДЕНО
    УЖ ГОЛЯМ ГО ВАДЯТ КАЗМУРИТЕ, АМА ДРУГИ ТИКАТ НАПРЕД.
    НАДАЛИ ЩЕ ЧУЕШ ПЕТЕЛА И ТОЗИ ПЪТ.

    БЪДИ ТАКАВА КАКВАТО СИ, ти таквъз си по-щастлива.
  • 18 Juliy

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "РЯ ПИЧКА":

    П.ЧКА ли си,мутант ли си не знам ,но със сигурност си хибрид!
    Когато искаш да обориш някого трябва да се аргументираш.Но, в глави няма как IQ-то да е по-голямо от номера на сапагите които носите. Затова не се учудвам, че нищо смислено не може да предложиш .
    Задаваш въпроса :
    "ЗАЩО И РУСИЯ ДА НЕ ЖИВЕЕ ДОБРЕ?"
    Защото където няма демокрация,човешка свобода,пазарна икономика и т.н....не става!
    Такива като теб клакьори и тези от КГБ-то които ви ползват за декор не позволяват и не искат Русия да е модерна и уважавана държава.

    Коментиран от #19

  • 19 сссс

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "Juliy":

    Въобще няма никакъв смисъл да им се обяснянява каквото и да е било на такива като тоя ряпата, че още и с промити мозъци...
    Аз използвам друга тактика, бия ги с тяхните камъни, по тяхните глави.

    Коментиран от #20

  • 20 Juliy

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "сссс":

    Те са много елементарни и не може да се води с тях дебат.
    Това хора с много нисък коефициент на интелигентност.Благодарение на такива комунистите в България
    приватизираха държавата,сега са ни работодатели и ни подхвърлят някакви джобни пари.

    Коментиран от #23

  • 21 ссссс

    0 0 Отговор
    някой американоислямски трол ..ще отговори ли на въпроса :

    коя е най голямата страна по територия на планетата , с най много запас на природни ресурси , със собствено военно производство и ядрена триада , със единствената космическа стационарна космическа станция, и със минимален външен дълг ...

    Коментиран от #25

  • 22 ссссс

    0 0 Отговор
    някой рускоислямски трололизач ще отговори ли на въпроса

    коя е най голямата страна по територия на планетата , с най много запас на природни ресурси и с най малки заплати и най голямата разлиув между бедните и богатите

    коя е най голямата страна по територия на планетата , с най много запас на природни ресурси , със собствено военно производство и снай много падащи самолети, ракети и въртолети и с гаснещи танкове на парада в москва

    коя е най голямата страна по територия на планетата , с най много запас на природни ресурси , със собствено военно производство и има най скапаната, нестабилна и ненадеждна валута, рублата с чиято помощ правителството граби собственият си народ
  • 23 сссс

    0 0 Отговор

    До коментар #20 от "Juliy":

    Да де, нали точно това искам и аз да ти кажа, не може стакива да се спори, та затова включвам 5-та глуха и само така ги тормозя, тоест споря с тях.
  • 24 до ссссъскащ с червената жопа

    0 0 Отговор
    ВЕЛИКИТЕ СЪЕДИНЕНИ АМЕРИКАНСКИ ЩАТИ - САЩ !
    ПОЗНАХ НАЛИ ?
    ХАХАХА РУСКИТЕ ТРОЛОИЗАЧИ БЕСНИ
  • 25 до ссссъскащ с червената жопа

    0 0 Отговор

    До коментар #21 от "ссссс":

    ВЕЛИКИТЕ СЪЕДИНЕНИ АМЕРИКАНСКИ ЩАТИ - САЩ !
    ПОЗНАХ НАЛИ ?
    ХАХАХА РУСКИТЕ ТРОЛОИЗАЧИ БЕСНИ !
  • 26 ссссс

    0 0 Отговор
    някой американоислямски трол ..ще отговори ли на въпроса :

    коя е най голямата страна по територия на планетата , с най много запас на природни ресурси , със собствено военно производство и ядрена триада , със единствената космическа стационарна космическа станция, и със минимален външен дълг ...

    Коментиран от #28

  • 27 ссссс

    0 0 Отговор
    ВТОРИ ВЪПРОС някой американоислямски трол ..ще отговори ли на въпроса :

    Коя страна е най мразената в света заради мръсните си войни за петрол , със най кухата валута която се крепи само на изнудването на държавите да търгуват с долари ..или война .
    коя е тази държава с най големия външен дълг в историята на света 18 трилиона долара а..а по всички медии дрункат че това е просперираща икономика нищо че всяка година взимат нов борч от 2 трилиона хахаха

    коя е тази страна която от където минаха башибзуците и следва само правителства на ислмски братя и джихадисти

    или следва разцепване на православна държава и зъздаване на ислямски анклав в нея като косово ..

    един жокер ...президента и е ушат чернокож миризлив негър с големи уши и презиме мусулманско хусеин
    хахахаха чакаме отговор

    Коментиран от #30, #32

  • 28 до ссссъскащ с червената жопа

    0 0 Отговор

    До коментар #26 от "ссссс":

    Нали ти отговорих ве троле оти пак питаш :
    ВЕЛИКИТЕ СЪЕДИНЕНИ АМЕРИКАНСКИ ЩАТИ - САЩ !
    ПОЗНАХ НАЛИ ?
    ХАХАХА РУСКИТЕ ТРОЛОИЗАЧИ БЕСНИ !
  • 29 до ссссъскащ с червената жопа

    0 0 Отговор
    ТРЕТИ ВЪПРОС И ЧЕТВЪРТИ И ПЕТИ...
    някой рускоислямски трололизач ще отговори ли на въпроса

    коя е най голямата страна по територия на планетата , с най много запас на природни ресурси и с най малки заплати и най голямата разлика между бедните и богатите

    коя е най голямата страна по територия на планетата , с най много запас на природни ресурси , със собствено военно производство и снай много падащи самолети, ракети и въртолети и с гаснещи танкове на парада в москва

    коя е най голямата страна по територия на планетата , с най много запас на природни ресурси , със собствено военно производство и има най скапаната, нестабилна и ненадеждна валута, рублата с чиято помощ правителството граби собственият си народ





  • 30 до ссссъскащ с червената жопа

    0 0 Отговор

    До коментар #27 от "ссссс":

    РУСИЯ !?
    ПОЗНАХ НАЛИ !?
    ХАХАХА РУСКИТЕ ТРОЛОИЗАЧИ ОТНОВО БЕСНИ !
  • 31 ссссс

    0 0 Отговор
    ОЩЕ ЕДИН ВЪПРОС КЪМ ВСИЧКИ РУСКИ ТРОЛОЛИЗАЧИ

    ЗАЩО ВСИЧКИ БЯГАТ ОТ РУСИЯ, НАЛИ ТАМ Е УЖ МНОГО ХУБАВО ?

    А ? http://fakti.bg/avto/154979-honda-spira-dostavkite-za-rusia
  • 32 Juliy

    0 0 Отговор

    До коментар #27 от "ссссс":

    имам едно въпросче:
    Коя държава е избила най-много хора от собствения си народ?
    Трябва да познаеш от първия път и ще ти дам бонбонче също като на маймуните в зоопарка!
    Знаеш ли с малката си главица,че Съветският съюз колкото жертви даде във войната с Германия още толкова изби или умори от глад.
    Знаеш ли ,че нашите сънародници в съветска Украйна и Молдова са яли мъртъвци и умряли животни само и само да не умрат от глад.
    Искаш ли още една бонбона?
  • 33 сссс

    0 0 Отговор
    някой американоислямски трол ..ще отговори ли на въпроса :

    коя е най голямата страна по територия на планетата , с най много запас на природни ресурси , със собствено военно производство и ядрена триада , със единствената космическа стационарна космическа станция, и със минимален външен дълг ...

    Коментиран от #39

  • 34 ссс

    0 0 Отговор
    ВТОРИ ВЪПРОС някой американоислямски трол ..ще отговори ли на въпроса :

    Коя страна е най мразената в света заради мръсните си войни за петрол , със най кухата валута която се крепи само на изнудването на държавите да търгуват с долари ..или война .
    коя е тази държава с най големия външен дълг в историята на света 18 трилиона долара а..а по всички медии дрункат че това е просперираща икономика нищо че всяка година взимат нов борч от 2 трилиона хахаха

    коя е тази страна която от където минаха башибзуците и следва само правителства на ислмски братя и джихадисти

    или следва разцепване на православна държава и зъздаване на ислямски анклав в нея като косово ..

    един жокер ...президента и е ушат негър с големи уши и презиме мусулманско хусеин
    хахахаха чакаме отговор

    Коментиран от #35, #37

  • 35 Juliy

    0 0 Отговор

    До коментар #34 от "ссс":

    не отговори на въпроса коя страна е уморила най-много свои поданици?
    Щатите понеже са много мразени затова всички са се запътили натам.
    Я отговори на още едно въпросче и ще ти дам бонбонка.
    Колко човека са емигрирали в Русия за последните 10 години?

    Коментиран от #36

  • 36 ШТиБ

    0 0 Отговор

    До коментар #35 от "Juliy":

    ОТ СЛИВА ДИВАЧКА, КАЛЕМ СЕ НЕВЗЕМА.
    ТА И ОТ ТЕБЕ АКЪЛ.

    Коментиран от #41

  • 37 до ссссъскащ с червената жопа

    0 0 Отговор

    До коментар #34 от "ссс":

    РУСИЯ !?
    ПОЗНАХ НАЛИ !?
    ХАХАХА РУСКИТЕ ТРОЛОИЗАЧИ ОТНОВО БЕСНИ !
  • 38 ссс

    0 0 Отговор
    някой рускоислямски трололизач ще отговори ли на въпроса

    коя е най голямата страна по територия на планетата , с най много запас на природни ресурси и с най малки заплати и най голямата разлиув между бедните и богатите

    коя е най голямата страна по територия на планетата , с най много запас на природни ресурси , със собствено военно производство и снай много падащи самолети, ракети и въртолети и с гаснещи танкове на парада в москва

    коя е най голямата страна по територия на планетата , с най много запас на природни ресурси , със собствено военно производство и има най скапаната, нестабилна и ненадеждна валута, рублата с чиято помощ правителството граби собственият си народ
  • 39 до ссссъскащ с червената жопа

    0 0 Отговор

    До коментар #33 от "сссс":

    рашка е на дъното и няма шанс да изплува отгоре така, че няма смисъл да се напъваш...
    ЗАЩО И РУСИЯ ДА НЕ ЖИВЕЕ ДОБРЕ?

    Защо и руският народ да не ползва богатсвата си за себе си а РУСКИТЕ ОЛИГАРСИ ИЗНАСЯТ ПЕЧАЛБИТЕ СИ НА ЗАПАД?

    Защото с икономиката, пъркат ама немогат да са отлепат от земята ОТ ДЕФИЦИТА, НЯМАТ РЪСТ НА ИКОНОМИКАТА И МВФ ЗА ВТОРИ ПЪТ ПРЕДУПРЕЖДАВА ФЕДЕРАЛНИЯТ ИМ РЕЗЕРВ, ЧЕ ИНТЕРЕСА НЕ БИ СЛЕДВАЛО ДА СЕ ПОВИШАВА, ЗАЩОТО ЩЕ НАСТЪПИ СВЕТОВЕН ФИНАНСОВ КРАХ.КАЗМУРИСТАН НЯМА РЪСТ В ИКОНОМОКАТА СИ ВЕЧЕ 10-50 додини подред.
    ТОВА Е К А Т А С Т Р О Ф А ЗА РАШКА.
    НЕ МОГАТ МОМАТА ДА ЛИБЯТ, САМО И СА КАНЯТ ИЛИ НАЙ-МНОГО ДА Я ОЛИГАВЯТ И ОМЪРЛЯВАТ.

    Е ТУЙ Е РУСИЯ.
    САМО С ДВЕ ТРЪБИ ИКОНОМИКА НЕ СЕ ПРАВИ, ПИЛЕНЦЕ ЗАБЛУДЕНО
    УЖ ГОЛЯМ ГО ВАДЯТ КАЗМУРИТЕ, АМА ДРУГИ ТИКАТ НАПРЕД.
    НАДАЛИ ЩЕ ЧУЕШ ПЕТЕЛА И ТОЗИ ПЪТ.

    БЪДИ ТАКАВА КАКВАТО СИ, ти таквъз си по-щастлива
  • 40 Juliy

    0 0 Отговор
    искаш ли да отговориш на простото въпросче:
    - Коя държава е избила най-много свои поданици?
    АКО ПОЗНАЕШ ЩЕ ТИ ДАМ ЕДНА БОНБОНКА КАТО НА МАИМУНИТЕ В ЗООПАРКА!

  • 41 Juliy

    0 0 Отговор

    До коментар #36 от "ШТиБ":

    ще ти дам една бонбонка ако ми отговориш на въпроса:
    През последните 20 години колко човека са емигрирали в Русия?!
  • 42 раптор

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "Juliy":

    Изброил си някои точки на конфликт... Но не уточняваш, че българската политическа елита е била с доста лош имидж в очите на Русия. Били са идеологически врагове направо! Така, че ако нещо не се е случило добре за БГ то е защото политиците ви не са притежавали благоволението на Русия! Ако са си траяли повече, били са по толерантни и кротки, нямаше да се случва така! Но когато убиват Цар Освободител (малко след вашето освобождение), а вие прокарвате революционната и бунтарска нотка (и то само на думи, чрез Стефан Стамболов) си създавате най-страшния враг! В никакъв случай любовта ни не е безусловна! Да знаете! Но по добра цицка от която да цоцкате от Русия - не сте виждали!

    Коментиран от #46, #47

  • 43 сссс

    0 0 Отговор
    някой американоислямски трол ..ще отговори ли на въпроса :

    коя е най голямата страна по територия на планетата , с най много запас на природни ресурси , със собствено военно производство и ядрена триада , със единствената космическа стационарна космическа станция, и със минимален външен дълг ...
  • 44 ссссс

    0 0 Отговор
    ВТОРИ ВЪПРОС някой американоислямски трол ..ще отговори ли на въпроса :

    Коя страна е най мразената в света заради мръсните си войни за петрол , със най кухата валута която се крепи само на изнудването на държавите да търгуват с долари ..или война .
    коя е тази държава с най големия външен дълг в историята на света 18 трилиона долара а..а по всички медии дрункат че това е просперираща икономика нищо че всяка година взимат нов борч от 2 трилиона хахаха

    коя е тази страна която от където минаха башибзуците и следва само правителства на ислмски братя и джихадисти

    или следва разцепване на православна държава и зъздаване на ислямски анклав в нея като косово ..

    един жокер ...президента и е ушат негър с големи уши и презиме мусулманско хусеин
    хахахаха чакаме отговор

    Коментиран от #45

  • 45 до ссссъскащ с червената жопа

    0 0 Отговор

    До коментар #44 от "ссссс":

    рашка е на дъното и няма шанс да изплува отгоре така, че няма смисъл напразно да се напъваш...
    ЗАЩО И РУСИЯ ДА НЕ ЖИВЕЕ ДОБРЕ?

    Защо и руският народ да не ползва богатсвата си за себе си а РУСКИТЕ ОЛИГАРСИ ИЗНАСЯТ ПЕЧАЛБИТЕ СИ НА ЗАПАД?

    Защото с икономиката, пъркат ама немогат да са отлепат от земята ОТ ДЕФИЦИТА, НЯМАТ РЪСТ НА ИКОНОМИКАТА И МВФ ЗА ВТОРИ ПЪТ ПРЕДУПРЕЖДАВА ФЕДЕРАЛНИЯТ ИМ РЕЗЕРВ, ЧЕ ИНТЕРЕСА НЕ БИ СЛЕДВАЛО ДА СЕ ПОВИШАВА, ЗАЩОТО ЩЕ НАСТЪПИ СВЕТОВЕН ФИНАНСОВ КРАХ.КАЗМУРИСТАН НЯМА РЪСТ В ИКОНОМОКАТА СИ ВЕЧЕ 10-50 додини подред.
    ТОВА Е К А Т А С Т Р О Ф А ЗА РАШКА.
    НЕ МОГАТ МОМАТА ДА ЛИБЯТ, САМО И СА КАНЯТ ИЛИ НАЙ-МНОГО ДА Я ОЛИГАВЯТ И ОМЪРЛЯВАТ.

    Е ТУЙ Е РУСИЯ.
    САМО С ДВЕ ТРЪБИ ИКОНОМИКА НЕ СЕ ПРАВИ, ПИЛЕНЦЕ ЗАБЛУДЕНО
    УЖ ГОЛЯМ ГО ВАДЯТ КАЗМУРИТЕ, АМА ДРУГИ ТИКАТ НАПРЕД.
    НАДАЛИ ЩЕ ЧУЕШ ПЕТЕЛА И ТОЗИ ПЪТ.

    БЪДИ ТАКАВА КАКВАТО СИ, ти таквъз си по-щастлива
  • 46 сссс

    0 0 Отговор

    До коментар #42 от "раптор":

    рашКа е отдавна вече на дъното на световния икономически океан тауа че и твоите потуги са напразни...

    ОЩЕ ЕДИН ВЪПРОС КЪМ ТЕБ И ВСИЧКИ РУСКИ ТРОЛОЛИЗАЧИ

    ЗАЩО ВСИЧКИ БЯГАТ ОТ РУСИЯ, НАЛИ ТАМ Е УЖ МНОГО ХУБАВО ?

    А ? http://fakti.bg/avto/154979-honda-spira-dostavkite-za-rusia
  • 47 Juliy

    0 0 Отговор

    До коментар #42 от "раптор":

    Русия никога във външната си политика не изхождала от някакви симпатии.Балканите и Източна Европа за нея са били сфера на влияние и интересите си се е опитвала отстоява с цената на всичко.
    Фактите са безкрайно много и е банално да се опитвам да ги изброявам.
    Започвам от север на юг.
    От Финландия окупира Карелия.
    След пакта Рибентроп-Молотов окупира прибалтийските републики, а населението с конски вагони го разходи до Сибир и жертвите бяха огромни.
    Източна Полша беше заграбена, а на поляците за компенсация им бяха дадени част от Източна Германия.
    За Източна Прусия няма да говорим .Там от немците не остана нищо.
    В Чехословакия и Унгария, ако не бяха окупирани отдавна да са се отказали от руската"цицка".
    На Румъния и бе отнета Молдова.
    Благодарение на доброто отношение на Русия спрямо България Нишкия санджак бе даден на Сърбия, а Северна Добруджа на Румъния.
    След това подарихте Македония на Сърбия през Балканската война и насъскахте всички съседи срещу нея.
    Създадохте "македонската нация" и дълги години финансирахте разни терористи в България.
    На 9.09.1944 година окупирахте България и за 50 години я "приятелски прегърнахте".
    През тези години на "цоцкане от най-добрата цицка" изостанахме културно,икономически и технологично с десетилетия от нормалните държави.
    Сега Русия продължава войната.По груби сметки стокооборота е около 6 милиарда долара, от които България внася за 5,3 милиарда, а изнася за 700 милиона, т.е. съотношението е 7:1.Това е икономическия аспект на войната ,както и нелогично високите цени на газа който ни продаваше.
    В страната се финансират различни групи от хора,финансови групировки,партии които да дестабилизират политическия и социален живот в страната.
    Това още преди 100 години го е разбрал българският елит и е бил наясно как ще се развиват нещата напред във времето.
    Така,че ако по някакъв начин си свързан с Русия не е необходимо на всяка цена да защитаваш имперската и политика.
    Русия има прекрасен народ и култура които заслужават да бъдат уважавани и защитавани така, че няма да скучаеш.
    Докато страната няма демокрация и пазарна икономика разни нискограмотни "русофили" ще повтарят като папагали колко е велик Путин,руската техника и, че най -добрият приятел на българския слон е руския слон.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания