Last news in Fakti

6 Октомври, 2015 15:50 17 766 36

Ислямска държава разпъна на кръст 12-годишно момче

  • ислямска държава-
  • разпъна-
  • момче

Те са подложили група християни в Сирия на нечувани мъчения

Ислямска държава разпъна на кръст 12-годишно момче - 1
Снимка: AP/БТА

Бойците на Ислямска държава са извършили поредна зверска екзекуция, съобщи "Дейли Мейл".

Те са екзекотирали 12 християни, защото са отказали да сменят вярата си. По информация на хуманитарна група, която подпомага християни в Сирия, екзекуциите са били извършени на 28-ми август в село край Алепо.

Особенно жестока е била съдбата на 12-годишно момче, което е било син на човек, създал 9 християнски църкви в района и който се е считал за лидер на местните християни. Джихадистите първо са отрязали пръстите на момчето пред очите на баща му, за да го накарат да се откаже от вярата си.  След това момчето, заедно с други трима души е било разпънато на кръст.

Екзекутирани са били още 8 човека. 2-ма от тях жени, които преди това са били изнасилени. Според очевидци много от жертвите са се молили по време на екзкуцията си.

Патрик Сокдео, основател на организация, която се грижи за християните в региона заяви:

„Чувствам се сякаш живеем във времето преди 1000 години. Става въпрос за група, която засенчва дори нацизма. Те нямат никакво уважение към човешкия живот. Те виждат своите действия като нещо напълно нормално. Това е недопустимо.“

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ярослав Станчев

    5 1 Отговор
    И после онез толупи от НАТО и САЩ много лаят руснаците да спрат бомбардировките.Защо да ги спират???Какво да ги правят???С дипломация не става,очевидно.Такива изроди заслужават ли милост???Да ги сринат,със земята равни да ги направят.Да ги палят с напалм,ако трябва.
  • 2 Българин

    3 4 Отговор
    Станчев,

    Проблема е, че обичаните от теб руснаци засега не стрелят по ИДИЛ.

    Коментиран от #14

  • 3 МАЙНА

    3 1 Отговор
    НИЩО НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРАВИ, ПРОСТО ДА СЕ ПУСНЕ ЯДРЕНА БОМБА В РЕГИОНА !!! И КОЙ ОЦЕЛЕЕ ДА РИНЕ РАДИАЦИЯ !!!
  • 4 Михайл

    1 1 Отговор
    Време е ционистите от САЩ и Израел и кучетата от Саудитска Арабия,Иемен ,Катар,Кувеит и Бахреин да отхапят дебелата тояга до край....
  • 5 1488

    4 0 Отговор
    Ех, Адолфе, Адолфе, защо ни остави толкова рано?Със свещ ще търсим такива, като теб сега, преди тези примати да са сринали цялата човешка история. Тая сган е само за циклон- циклон Б!
  • 6 Бай Коста

    4 0 Отговор
    В България сме подложени на нецеленасочена дезинформация. Имам предвид, че информацията е непълна, а всяка информация, дори и да я има, журналистите пускат със страха, че може да раздразни големия брат. Обединяването на всички ислямисти от Сирия, подкрепата от Саудитска арабия и САЩ май означават, че всички са гнезда на оси, посадени от Америка и СА.
    Ще излезе, че Русия е единствен защитник на светското начало и християните в Сирия. Асад не ме кефи, но Ирак след Саддам и Либия след Кадафи са по-зле. Египет също пропадна. Да ти имам арабската пролет с придружаващия я садизъм....
  • 7 Бай хой

    2 1 Отговор
    Поне на всички да им стане ясно кого защитават сащ и нато и кого наричат умерена опозиция. А разни пропагандатори на тероризма като деска продължават да лъжат че асад убивал сирийците.

    Те ви за кого реват сащ и нато че били обстрелвани от руснаците.

    Началниците от с9ащ и нато унищожават болници и лекари а протежетата им убиват християни и разрушават паметници също както и в милата ни Родина. И тук си имаме подобни демократи.
  • 8 копеле

    3 0 Отговор
    АТОМНА БОМБА ИМ ПУСКАЙТЕ, който оцелей оцекей
  • 9 ререт

    1 2 Отговор
    това е резултата от мръсните войни за петрол на янките

    във нововъведените демокрации в близкия изток ЛИБИЯ ИРАК СИРИЯ християните се малтретират изнасилват и разпъват на кръст ...

    сигурен съм че сирийците , иракчаните и либийците са много благодарни на сащ за новата демокрация която цари там


    сигурно с две ръце се молят да се върнат ,,дикататорите,, на власт че да въведат ред ...както тука се молим бай тошо да се върне на власт и да въведе малко ред ... отново да се отворят лагерите в белене и гербаджии куневи муневи всички ислямоамерикански г.золизци да идат там
  • 10 Бай Тошо

    3 0 Отговор
    Ислямистите са хора загубили всякакъв смисъл от живота и най вече търсят отмъщение затова че са се родили
  • 11 lock

    3 0 Отговор
    прости и жестоки хора- много. трябва да се екзекутират тези, които ги финансират и въоръжават. ако не бяха те, щяха да си гледат животните или да работят на полето или по строежите, както преди.
  • 12 qqqqqq

    0 0 Отговор
    Дано Господ им е спестил мъките.
  • 13 иво димитров

    2 0 Отговор
    Това не са "бойци" а КОМПЛЕКСАРИ убиващи беззащитни хора
    смърт за тия Мародери
  • 14 Ярослав Станчев

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "Българин":

    И по кого стрелят,руснаците бе,гадател?По болници ли?Като любимите ти кравари?То се вижда кой по кого стреля.Едните се бият с терористите от ИДИЛ,а другите с деца,болни хора и "Лекари без граници".
  • 15 некойси

    0 0 Отговор
    "екзекотирали" спел чекър ще свърши идеална работа
  • 16 Fred

    0 0 Отговор
    В исляма такова нещо няма, това не са мюсюлмани!!!!
  • 17 Heinrich

    0 0 Отговор
    до 1488
    Химлер искаш да кажеш .... той е идеологът и изпълнителят .....
    но и така пак заслужаваш плюсче за коментара ....
  • 18 Heinrich

    0 0 Отговор
    до 1488
    Химлер искаш да кажеш .... той е идеологът и изпълнителят .....
    но и така пак заслужаваш плюсче за коментара ....
  • 19 red

    1 0 Отговор
    Да живее чичо Хитлер той е като председател на тимуровска команда спрямо изродите от ИД. Много съм разочарован от самите германци които се отричат от него и се опитват да се дистанцират, за сравнение в Гулаг са терминирани около 20МБ руснаци по заповед на Сталин и то само от мизерните дневни дажби на храна. Не искам да бъда краен, но може би атомна бомба би решила проблема на 100 процента, и в този ред на мисли се оказва, че всичкое режисирано от САЩ. Ох вече не съм сигурен къде трябва да се пусне бомбата.
  • 20 dp1234

    2 1 Отговор
    Е то бива бива пропаганда ама да кажеш че руснаците не стреляли по ИДИЛ при положение че има 1000 клипа на бомбандировките и се вижда ясно по какво стрелят е нечуван цинизъм....Да ти и "българина"(никнейма му е "българин")... Или пък били стреляли по умерената опозиция, и каква точно е разликата между ИДИЛ и другите им съюзници от "опозицията" с какво те са по умерени от идил? Бива бива цинизъм но това е потрес направо....
  • 21 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор
  • 22

    1 0 Отговор
    Направо не е истина, какви са тези средновековни изроди, това са пълни психопати, както и тези които ги създадоха..... Направо някъв кошмар....
  • 23 Харабот Калъфов

    1 0 Отговор
    Боже приеми душите на тези свети хора!Не продали вярата си въпреки ада на които са били подложени!Дай успокоение на душите им!Не знам какво да кажа!Слава на Русия и храбрите и войници сражаващи се срещу тази измет!Анатема на нашите политици подкрепящи Ислямска държава и създателите й!Сатаните от Америка и Израел!
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 mediator37

    0 1 Отговор
    До болка познатата ни "международна общност" състояща се от САЩ, Англия и Израел произведе в региона непознат по мащабите си в световната история ДЪРЖАВЕН ТЕРОРИЗЪМ. Сега на държавния тероризъм ИДИЛ отговарят с групов и индивидуален тероризъм.
    И едните и другите ще си платят. Плаща се до 40-то поколение.
  • 26 999

    0 0 Отговор
    Ако не се спре нашествието на бежанците същото нещо ни чака и нас след 30 г.
  • 27 умен политик

    1 0 Отговор
    -Какво стана сега араби избиват извинете голям пърдон колят други араби няма значение дали са мусюлмани християни шиити сунити и кюрди и от ИД режат глави и ги показват по-цял свят вече близо 5-години и се напълни Европа със терористи защото ИД взима в редиците си мусюлмани от Европа на възраст 18-25-години обучава ги за 6-месеца на тероризъм и омраза към всичко и всички и ги връща във Европа барабар със няколко милиона тъй наречени арабски бежанци от Сирия а те са половината другите 50-процента са Афганистанци Иракчани и Негри и хитрите Турски власти им казват да си изгорят паспортите и документите за самоличност като тръгнат към Европа и да казват че всички са Сирийци за да се напълни Европа със мусюлмани и какво правим сега чакаме фойерверки всеки ден и час като коледни и новогодишните празници и в менюто ще има.1-во рязане на християнска глава.2-бомби във градският транспорт.3-то влизат 5-6 ма от ИД във мола и стрелят по-зайци със свалени гащи...А?!-Е питам аз къде тук виждате демокрация плурализъм и реализация на личността на международното терористично поприще?!?!?!
  • 28 Gringo

    1 0 Отговор
    Така някога нас са ни клали турците! Но ние се оказахме късопаметни и днес гоним хората,които бягат от същото нещо?! Но,животът е палачинка,т.е. утре не се знае как ще се завърти и може да ни споходи същата участ! И когато навсякъде си затворят границите за нас,едва тогава ще си научим урока! Приемането на бежанци не е решение,разбира се,трябва тая ислямистка сган да бъде унищожена и то по най- бързия начин! За съжаление християнския свят е твърде зависим от парите и газта,твърде разделен и прекалено конфронтиран,за да премахне този тумор наречен ИД ! Дори Русия стана заложник на Башар Асад и вместо да удари ИД,се съсредоточи да защитава диктатора! Срамота!
  • 29 11111

    1 1 Отговор
    Русские идут!
  • 30 къртица

    1 1 Отговор
    Защо никой не споменава, че екзекуциите в Саудитска Арабия по законите на Шериата, са два пъти повече от тези в Ислямска държава?

    Защо ли, защото за сега са удобни на САЩ...
  • 31 Kadir ot Haskovo

    1 0 Отговор
    Abe heyyy prosti hora kakvo se podligvate na tazi skapana islyamska dirjava,tiya nemat ni6to ob6to s islyama,az sim Musulmanin i poznavam otli4no Religiyata si,moje li edin vyarva6t 4ovek koyto ima strah ot VseVi6niyat i sledkato znae kakvo go o4akva v groba izob6to na otvidnoto,moje li da pravi tezi ne6ta,tova e izmi6lyotina,pak Amerikanska Primamka kim 4ove4estvoto,ve4e tsyal Svyat znae 4e Islyamska Dirjava e samata AMERIKA,nikoy drug,kakvo se podligvate i vyarvate na tezi AMERIKANTSI koito iskat da previrnat sveti v tehni robi no nema da stane nikoga pomnete go nikoga,moje li edin vyarva6t 4ovek da izmi4va 12 godi6no mom4e...

    Коментиран от #33

  • 32 Волен Сидеров

    0 0 Отговор
    егати извергите-това ако е вярно-то трябва някой ден същото да ги сподели и тях-егати ненормалниците.а ти хасковлията-тези по кърджалийско са същите и хасковско може да се вклчи в това число-макарче малко са по демократични-но кърджалийците...леле малесъщите са тамс побъркани мозъци като тези в ид
  • 33 умен политик

    0 0 Отговор

    До коментар #31 от "Kadir ot Haskovo":

    кажи брато на божи гроб колко умират за да почетът на исус христос гроба брата си 2-3-4-5 ма най много а като ходят християните на брат си мусюлмани и братси познава че е християнин и брат си мохамеданин мохамед и да хвърлят върху черният камък от космоса във саудитска арабия срещу дюввола....къде е истината и да живеем във смърта които самите мюсюлмани го искат а ни е сме готови да умреме за това...
  • 34 James

    0 0 Отговор
    Ексекотираха и българския правопис!

    Коментиран от #35

  • 35 James

    0 0 Отговор

    До коментар #34 от "James":

    Ех, в бързината... ''Екзекотираха" исках да напиша.

    Коментиран от #36

  • 36 Даскал Колев

    0 0 Отговор

    До коментар #35 от "James":

    Всъщност е трябвало да напишеш - американската политика е целяла посредством зверски мъчения да организира миграционни потоци от Африка и Азия към Европа, с цел забавяне на Европейската икономика, след като вече скараха Европа и Русия, и намалиха цената на горивата за да бойкотират руската икономика
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Русия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания