Last news in Fakti

6 Октомври, 2015 18:57 20 084 9

Ислямска държава погна тюлена, убил Осама бин Ладен

  • сащ-
  • ислямска държава-
  • осама бин ладен-
  • тюлен

Самопровъзгласилият се стрелец е описан като мишена номер едно от британски екстремист в социалните медии

Домашният адрес на тюлена от американските военноморски сили, които твърди, че е убил Осама бин Ладен, е бил публикуван и споделен, от екстремисти на Ислямска държава, в социалните медии, съобщава вестник Индипендънт.

Информацията за Роб О'Нийл се съдържа в текстов файл, заедно с инструкции как да бъде намерен. Файлът е  публикуван анонимно онлайн от британски екстремист, използващ зловещ хаштаг и призоваващ за незабавната смърт на войника, съобщава Мирър.

Той пише: "Оставям тази информация за Робърт О'Нийл, за моите братя в Америка и Ал Кайда. Той е цел номер едно и трябва да бъде преследван и убит."

О'Нийл - който публично оповести претенциите си, че е "Стрелецът" убил лидера на Ал Кайда в документалния филм от  2014 г. "Човекът, който уби Осама бин Ладен" - "[пътува] из Америка и изнася семинари, в които се хвали за убийството на Шейх Осама", добавя британският ислямист.

Линк към статия в "Интернешънал бизнес таймс", в която бащата О'Нийл казва, че семейството му не се страхува от ИД - също беше публикуван от джихадиста.

Миналата година, малко след като О'Нийл бе обявен за "Стрелеца",той заяви пред Си Ен Ен, че не го е грижа дали някои хора смятат, че лъже за ролята си в смъртта на Бин Ладен. Той каза: "Не ме интересува дали съм „'Стрелеца", а има хора, които мислят, че не съм. Така че все тая."

"Осама бин Ладен умря като пу*** ... той умря изплашен, и той знаеше, че ние сме там, за да го убием. И това е краят."

Бин Ладен бе застрелян от американските военноморски сили в негово скривалище в Пакистан през 2011 година.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    0 2 Отговор
    ХАРЕСВАХ ОСАМА БИН ЛАДЕН

    Коментиран от #4

  • 2 Osama

    0 0 Отговор
    тък съм дете мое идвам и за теб ! :)
  • 3

    2 0 Отговор
    То вече в тоя свят човек не може да разбере кое е истина и кое е лъжа. Майсторски се манипулират и обработват хората, може да е било инсценировка убийството му.....
  • 4 чмдтн

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Vasik Atanasova":

    За опашката ли те държеше или за шията
  • 5 Камата

    2 0 Отговор
    Нали Сноудън каза че Осама е жив, без брада, на някакъв карибски остров със семейството си и 200.000$ месечна заплата
  • 6 Бай хой

    2 1 Отговор
    Какъв хамерикански герой аслъ. Той рийшли рискувал живота си заради вази. А вие тука ривете за някаква си болница, за някакви си хекимини и те без граници и някакви си талибанчета.Смех в залата.
  • 7 гост

    2 0 Отговор
    Убийство БЕЗ СЪД и БЕЗ ПРИСЪДА е престъпление по законите на всяка цивилизована държава и по стандартите на международното право.
    Държавните глави на държави, за които се твърди, че стоят зад подобни убийства, биват наречени "тирани", "диктатори", "военно престъпници" и след като бъдат свалени с военна сила ги съди международния трибунал в Хага или пък директно си ги бесят на местна територия, след кратък и напълно безпристрастен процес.
    Всичко това важи, ОСВЕН ако държавата не се казва САЩ. Тогава те не са военни престъпници. Те са "the good guys" и повече аргументи са излишни....

    Коментиран от #9

  • 8 kulio

    0 0 Отговор
    Този герой си го измислиха американците,и те си го закриха ПАЛЯЧОВЦИ
  • 9 Българин

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "гост":

    Това не е вярно!
    Има много случаи предвидени от закона, в които полиция, армия, специални сили могат да застрелват без съд и просъда. Вземи и прочери преди да се задъхваш от възторг от това, че си "намерил" факт да плюеш по Америка. Между другото именно Путин издаде заповед за един от чеченските терористи "Да се намери и ликвидира!" и беше прав, защото с убуйци и бандити не може по друг начин.