Last news in Fakti

9 Октомври, 2015 13:22 1 875 13

Москва и Техеран отрекоха за руски ракети в Иран

  • москва-
  • ракети-
  • техеран

Министерството на отбраната на Иран отрече подобен инцидент да се е случвал

Министерството на отбраната на Иран опроверга информациите за предполагаемо падане на  ракети, изстреляни от руски кораби край Сирия на иранска територия, съобщи ТАСС, позовавайки се на иранската агенция Fars.

В Иран отричат 4 от 26-те крилати ракети, изстреляни от руски кораби в Каспийски море, целящи обекти на Ислямска държава в Сирия, да са попадали на територията на страната.

Тези твърдения бяха опровергани и от Руското министерство на отбраната.

„Всеки професионалист в тази област знае, че при провеждане на такива операции винаги се фиксира целевото изображение преди и след ударите. Освен това над Сирия непрестанно действа наша група от безпилотни самолети“, заяви генерал-майор Игор Конашенков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай хой

    3 2 Отговор
    Не мога да разбера само защо натовците прибягват до такива жалки лъжи.

    Доста станаха и не знам дали в бъдеще някой ще им повярва дори когато объркат и по погрешка кажат истината - да не повярваш.

    Изключвам разбира се стоян-деската, кирчо, кончо, стратчо, шматчо и сие заблудени душици милички.
  • 2 Ярослав Станчев

    1 2 Отговор
    Щото думнаха болницата в Кундуз и сега "гузен негонен бяга".Първо рев заради самолетите влезли в Турция,но никой не се хвана на провокацията.Дори и турците.Сега още преди да са паднали ракетите те вече съобщиха,че 4 са в Иран.Пак мижав опит за прехвърляне от болната на здравата глава.И пак не мина номера.Краварска работа.Само интриги им дай да въртят,петролна "демокрация и свобода" да налагат,ама нещо сериозно да свършат-никога.
  • 3 onq s konq

    2 1 Отговор
    Бит и е.ан никога не си признават

    Коментиран от #4, #8

  • 4 Ярослав Станчев

    1 2 Отговор

    До коментар #3 от "onq s konq":

    От собствен опит го знаеш,така ли да го разбирам???
    Затуй значи мълчат,като бити и .....и САЩ,НАТО,ООН и ЕС по повод взривената болница и убитите доктори в Афганистан.

    Коментиран от #5

  • 5 onq s konq

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "Ярослав Станчев":

    От собствен опит го знаеш-бил си санитар в тая болница-така ли да го разбирам?...Аре "у лево" и право в Русия...ако ти стиска:)

    Коментиран от #6, #7

  • 6 Бай хой

    2 2 Отговор

    До коментар #5 от "onq s konq":

    Русия май се пада на десно ве разбирач.

    ВИЖ КАК ОБАНАНА СИ ИЗТЪРВА НЕРВИТЕ И ПЛЮЕ КАТО МАХЛЕНСКА КЛЮКАРКА.
  • 7 Ярослав Станчев

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "onq s konq":

    Зацикли нещо бе,отворко.Повтаряш като папагал едно и също.Липсват ти факти,моето момче.Иран опроверга официално анонимния американски източник.Лекари без граници дават на Международния съд за военни престъпления НАТО и САЩ за бомбардировката на болницата.Айде оправдай краварите бе.Чакам.Чакам и деса да си каже мнението по случая.И оня страто-мрато много знае,ама мълчи като г.з сега.Много ли ти е мъчно за изродите от ИД?Кеф ли ти е за 12-те убити журналисти от Шърли ебдо?Още ли искаш?Топлиш ли се от атентата в Бургас?И от тези в Ирак и Турция?
    Бегай да цуняш на Обама черната ...... кунка,смешник.
  • 8 Сконфуций

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "onq s konq":

    С кон ли си, с магаре ли си, не знам. знам само, че не осъзнаваш интелектуалната си инвалидност. Ето ти американец изказал се по този въпрос: "Междувременно представителят на Държавния департамент на САЩ Джон Кърби призна, че сведенията на CNN за падането на крилати руски ракети на територията на Иран не могат да бъдат потвърдени." Или тролиш от глупост, или за пари.
  • 9 Рачко Пръдлето

    1 1 Отговор
    Ало, русофобите, по-добре си трайте когато фактите говорят.
    Досега руските самолети свършиха повече работа от американските и сие на така наречената коалиция, и то в пъти повече. И това не го отричат дори самите американци. А техния резил с бомбардировката на болницата в Афганистан даже няма нужда от подробен коментар. И те така!
  • 10 onq s konq

    1 1 Отговор
    Аре стига к тая болница ве-по данни на ЦРУ,ФБР и МВР вътре е било пълно с необръснати идиладжии,които до един са нямали здравни осигуровки!.аси злобните хора сте...

    Коментиран от #11, #12

  • 11 Бай хой

    1 1 Отговор

    До коментар #10 от "onq s konq":

    За какво да стига. Стига за ООН да го определи като военно престъпление.

    Болници не се бомбардират - това е военно престъпление и само военни престъпници могат да бомбардират болници с лекари и деца. Изроди. Тия надминаха и брадатите по цинизъм и жестокост.
  • 12 Сконфуций

    1 1 Отговор

    До коментар #10 от "onq s konq":

    ".аси злобните хора сте...", сега да не вземеш да се разплачеш? Няма мама, недей..., това са злобни русофили и путиновисти. На тях трепането им е минало. Ти си троли тука спокойно и не им обръщай внимание.
  • 13 Kcaniba

    0 1 Отговор
    ФАЩ със суперумните си ракети нацели Китайското посолство в Югославия, нацели сумати българските села...
    Сега избиха сумати народ в болницата в Афганистан!!
    ..но разбираш ли от някакъв анонимен източник са им съобщили за 4 ракети паднали в Иран!!! От 26 изстреляни и поразили прецизно целите си - подземните бункери с командните пунктове и муниции на чевекоядците взривявяващи хилядолетните паметници на човчеството, изнасилващи жени и деца, обръщащи християните в ислам или набиващи ги на кол!!!!
    Хахахха пълен смях!!!
    Инфо за коплексирани лумпени, хейтъри и неграмотници!!!!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания