Last news in Fakti

9 Октомври, 2015 15:22 2 131 2

Наркобарон предложил $ 100 млн. за главата на Доналд Тръмп

  • доналд тръмп-
  • наркобарон-
  • предложил

Ел Чапо ненавиждал магната заради изказванията му срещи мексиканските имигранти

Наркобарон предложил $ 100 млн. за главата на Доналд Тръмп - 1
Снимка: AP/БТА

Мексиканският наркобарон Хоакин Ел Чапо Гузман е обявил награда от $ 100 млн. за главата на кандидата за президентската номинация на Републиканската партия в САЩ Доналд Тръмп, съобщи Билд.

Ел Чапо успя да избяга от строго охраняван затвор в Мексико през това лято. Магнатът си е навлякъл гнева на наркобарона със серия от изказвания срещу мексиканските имигранти в САЩ. Той дори се е възползвал от неговото бягство от затвора, за да ги атакува. Наскоро Тръмп заяви, че мексиканските имигранти „носят наркотици и престъпност“. Има сведения, че той не е пренебрегнал евентуалната заплаха и ходи по митинги с бронирана жилетка.

Според телевизионната мрежа  Telesur лидерът на картела Синалоа често е слушал изказвания на Тръмп, докато е бил в затвора и буквално е полудявал. В момента за залавянето на престъпния бос има обявена награда от $ 5 млн.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kiki

    0 0 Отговор
    Тръмп може да даде фира в съвсем скоро време :)))
  • 2 lock

    1 0 Отговор
    ако ги дава сериозно, да ми прати офертата с договор...шегата настрана, но за толкова пари е мъртвец. вероятно е PR акция на кандидат- президентът