Last news in Fakti

10 Октомври, 2015 16:20 1 044 0

Глобална кампания за насърчаване на туризма стартира в Тайван

  • тайван-
  • кампания-
  • туризъм-
  • колоездене-
  • бюро по туризъм-
  • късометражни филми-
  • министерство на транспорта и съобщенията

Това е само една от многобройните инициативи на Бюрото по туризма

Бюрото по туризъм към Министерството на транспорта и съобщенията в Република Китай стартира глобална кампания, имаща за цел да насърчи туризма в страната, запознавайки потенциалните посетители с природните й богатства и туристически ресурси.

Кампанията включва три късометражни филма, които на свой ред се фокусират върху колоезденето, туристическите маршрути и местата за отдих и са на разположение в канала на Бюрото в YouTube.

Заместник-директорът на Бюрото по туризма Уейн Лиу сподели, че благодарение на подобни инициативи все повече хора проявяват интерес към Републиката, заемаща централно местоположение в културния пейзаж на Азиатско-тихоокеанския регион.

„Ние очакваме,че тези късометражни филми ще накарат повече туристи да се отправят към Тайван и да се запознаят с тукашните нрави, гостоприемство и начин на живот”, заяви Лиу, добавяйки, че именно този видеоматериал е в състояние да популяризира конкурентните предимства на страната в чужбина и да отведе местната туристическа индустрия на следващото ниво.

В самите филми са представени различни страни от живота в Тайван. Колоездачната обиколка е в тясна връзка с възхода на велотуризма и велосипедна промишленост в региона. Вижда се как чуждестранен турист обикаля с велосипеда си цветните градски улици, селски райони и природни забележителности. Така се изгражда многоцветният облик на страната. Показани са също  културни забележителности, традиционни ресторанти и други заведения за хранене, места за развлечение, пазаруване и т.н.

Филмите са само една от многото инициативи, насочени към популяризиране на Тайван като предпочитана туристическа дестинация.  Бюрото по туризъм ще продължава да работи в тази област с надеждата да постига все по-добри резултати.

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА