Last news in Fakti

19 Ноември, 2015 19:08 5 908 42

Москва шамароса Росен Плевнелиев

  • росен плевнелиев-
  • шамароса-
  • москва-
  • русия

От там го посъветваха да вземе урок по география

Москва шамароса Росен Плевнелиев - 1
Снимка: БТА

Говорителката на външното министерство на Русия Мария Захарова препоръча на българския президент Росен Плевнелиев да вземе урок по география, преди да сипе безпочвени обвинения срещу руската страната, съобщи 24smi.org.

Така тя отговори на обвиненията на Плевнелиев, че руски самолети са нарушили българското въздушно пространство.

„По-старшите партньори" както ги нарича самият Плевнелиев, биха могли да му обяснят разликата между неутрално въздушно пространство над Черно море и въздушното пространство на България, което руските Въздушни военни сили не са нарушавали и нямат намерение да нарушават.“, заяви Захарова.

Тя отговори и на заявлението на Плевнелиев, че Русия готви хибридна война на Балканите, целяща дестабилизрането на Европа. Той призова ЕС и НАТО да се противопоставят на нарастващата заплаха идваща от Русия. Захарова заяви, че тези обвинения са безпочвени.

„ Надяваме се, че занапред политикът, който към момента се явява президент на страната, с която ни свързва многовековна дружба, ще се въздържи от гръмки обвинения без доказателства и че няма да се опитва да зарази с параноя своите избиратели, голяма част, от които продължават да изпитват уважение към Русия", допълни Захарова. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 gfd

    6 1 Отговор
    Тоя срами цяла България !
  • 2 кръстоносец

    5 1 Отговор
    Братя руснаци ние сме с вас. Не обръщайте внимание на подлоги и предатели като този Плевнелиев.
  • 3 Коко Добрев

    3 1 Отговор
    Вива Русия, Плевнелиев-срам за България!
  • 4 кроко

    5 1 Отговор
    А даже щеше да ги пляска руснаците!
  • 5 123455

    4 1 Отговор
    Плевнелиев ,
    спри да ни излагаш .Нашите мозъци не са промити.
    Няма ли кой да му поиска оставката?
  • 6 Додо

    6 1 Отговор
    От 681 лето, откакто съществува България ,такова недоразумение ,облечено във власт не е имало!Да избълваш такива изречения и мисли,които никой друг държавен глава не си позволява ,още повече към Велика Русия ,означава само едно...или си ненормален или си пълен идиот!!!

    Коментиран от #10

  • 7 политик

    0 3 Отговор
    след като бъде детрониран ще ползва доживотни привилегии .ПЛАЧЕТЕ БЪЛГАРИ
  • 8 глухарче

    1 0 Отговор
    Абе най-важното е,че цяла Европа го чу и тича да му помогне срещу сташната Русия!
  • 9 УРАГАН

    3 1 Отговор
    За тоя нямам коментар! ГОСПОД ЩЕ ГО НАКАЖЕ ЗА ТОВА ЧЕ ПРЕДАВА СОБСТВЕНИЯТ СИ НАРОД ЗА НЯКВИ ЗЕЛЕНИ ХАРТИИКИ НАРЕЧЕНИ ДОЛАРИ!!!
  • 10 Plovdiv

    1 2 Отговор

    До коментар #6 от "Додо":

    Двете неща означават едно и също. А най-големите идиоти, или ненормални, са онези, които изпращат подобни недоразумения във властта.
  • 11 onq s konq

    2 3 Отговор
    Русофили...Не забравяйте че четете подобни новини благодарение на демокрацията,която ви се подарява от ЕС и Америка!А това е благодарение единствено на членството ни в НАТО и ЕС.Щом обаче почнахте да плюете по Плевнелиев,значи сте си олабили каишката и ше ви сложим при следващите избори по-голям ястреб:)Не че е необходимо,но заради експеримента-да видим докога ще давате признаци на живот

    Коментиран от #12, #37

  • 12 Бай хой

    4 2 Отговор

    До коментар #11 от "onq s konq":

    Няма как да си забравил защото не си знаел че демокрацията е създадена когато прерията е била пълна с индианци и бизони. Още не са били изпратени от европа престъпници да ги избият.

    Благодарение на сащ имаме само затворени блокове на Козлодуй, не построена Белене, непостроени газопроводи, разсипана армия, Затрита индустрия и икономика, натрупани дългове които ни задължават да харчим за интегриране и развъждане на евророми, пристигане на джахидисти и т.н.

    Как може да благодариш на тия които систематично затриват България.

    Коментиран от #13, #14

  • 13 шитчовече

    2 2 Отговор

    До коментар #12 от "Бай хой":

    Що си хабиш пръстите да пишеш на такова същество ?
  • 14 onq s konq

    2 2 Отговор

    До коментар #12 от "Бай хой":

    Послушай го тоя "шут" над тебе!Иска да ти каже че срещу ръжена не се рита и да не се хабиш,но трудно се изразява:)
  • 15 Десислава Димитрова

    2 1 Отговор
    единствения европеиски политик в нашата страна е обвиняван в недостатъчен патриотизъм щото обяви че путин е опасност за страната ни от руските марионетки тук.тва няма да направи истината друга.

    Коментиран от #18

  • 16 ъф8у

    2 1 Отговор
    Президента е прав в изказването си и казва истината,а всички русофили антибългари го плюят но още Захари Стоянов го е казал:http://e-vestnik.bg/3799
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Бай хой

    2 2 Отговор

    До коментар #15 от "Десислава Димитрова":

    Служителите на шамаросания си ближат раните.

    Най тъжното е че с парите на народа се плаща на онова нещо в президентството, а то плаща на кръгли идиоти като вас. Затова и държавата ни е на това дередже.

    Явно Путин е враг само на вас щом света призна че без него няма как да се поправи стореното от сащ в Северна Африка и близкият изток и плъзнало навсякъде.

    Колко лошо зо жалките марионетки. Май наближава деня в които ще им бъде поискана сметка за предателствата.

    Президентът им жалък а премиерът им приятел на катарците които поддържат ислямистите.

    Коментиран от #21

  • 19 manour

    2 0 Отговор
    Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка! Аман, бей, аман! Лошо нещо било московлука… То не прилича ни на даалии, ни на кърджалии, ни на фанариоти! Право имали ония старци, съвременници на Екатерина, на Александра I и на Николая, които ни говореха: „Ще плачете за зеленото парцалче”. Видели тия и патили, на основание на факти и на събития говорели горните думи. Цял свят, хора, които не ни бяха ни в клин, ни в ръкав, припознаха нашата висока култура и благородните ни борби, само московците стоят настрана и викат: „Стрижено е !” - Необяснимо. Царуванието на нагайката, монголското иго, татарщината и крепостното право може би да са едни от най-силните фактори, които са направили от руските държавни мъже зверове и идиоти. От друга страна пък, твърде е обяснимо тяхното подло поведение, защото хората искат да ни направят московци, прочее, правят ни всичките злини и пакости, които може да измисли развратният човек. Но и това е недоволно. Малко ли други държави има, които също така се стремят да владеят над чужди земи и народи. Между това, ние не виждаме тая подлост в техните стремления, тия адски и гнусни средства, каквито руската дипломация употребява над България.
  • 20 Бай хой

    0 2 Отговор
    Не плюйте по Българските революционери. Имат си хората различни периоди.

    Май З. Стоянов е писал специално за вестник от 2008година.

    Само най жалките хора могат да допуснат да се гаврят по този начин с Революционерите.

    Не споменавате и факта че ако не бе намесата на англия и франция съединение нямаше да се налага изобщо да се организира.

    А сащ пуснаха направо Българска кръвчица и без някой да ги моли.

    какво общо има борбата с отрочето на сащ идил със истории от преди повече от сто години.
  • 21 Десислава Димитрова

    2 3 Отговор

    До коментар #18 от "Бай хой":

    само тотално промит мозък може да слага чужд държавен глава пред своя такъв!!!!шамаросали плевнелиев и ти се радваш!!!?????кво радостно има бе безроднико,удара по него е удар и по теб,както и по семеиството ти ,по близките ти и приятелите ти ако имаш такива в което се съмнявам!

    Коментиран от #27

  • 22 Toko

    0 2 Отговор
    Те пак дето не го нае... трябва да се радва!!!!!"Винаги с Германия и никога против Русия."-не съм го измислил аз,нито някой русофил!!!
  • 23 Киро

    3 1 Отговор
    Това в България винаго го е имало - лакеи, дето се кланят на някой, не ме учудва! Вие не сте българи, а някакви ушанки!

    Но това ви е психологията, драги лакеи, винаги ще си останете такива!

    Случайно ли е, че всички лакеи сте социално изключени елементи, нищо непостигнали в живота и в голяма част от случаите необразовани и полуграмотни хорица? Не е случайно, че сте лузъри, това е задължително, за да станете лакеи!

    Нищо, гребете си там от канала и мляскайте доволно. И мечтайте Путю да ни окупира, както предците му.
  • 24 Патриот

    2 2 Отговор
    Плевелиев да не се закача с батковците, щото му е малка пишката.
  • 25 авджия

    2 2 Отговор
    Тоя освен за салонен управител за нищо друго не става!
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 ТТТТТ

    1 2 Отговор

    До коментар #21 от "Десислава Димитрова":

    Десо ма-ти въобще разбираш ли какво значи на езика на дипломацията думите на нашият "президент"....Ти разбираш ли,че тоя иди..т отваря една възможност за руснаците...Май не схващаш,каква простотия натвори Расим...

    Коментиран от #33

  • 28

    1 2 Отговор
    Няма такъв президент, няма такъв премиер, няма такава държава..........

    Коментиран от #34

  • 29 hmhm

    1 2 Отговор
    Долния комента описва най-пълно нещата
  • 30 Сиви

    3 1 Отговор
    Някаква си говорителка на МвнР на чужда държава сипе хули и обиди към българския Президент, а вие-безродници, й се радвате и й ръкопляскате?!? Всичко, което е казал Президента почива на факти, наистина сме УНИКАЛНА ДЪРЖАВА!
  • 31 Густо майна

    1 1 Отговор
    Росен Плевнелиев е срам и позор за България!
  • 32 Коко

    1 1 Отговор
    Она с ума сошла...!
  • 33 Десислава Димитрова

    0 0 Отговор

    До коментар #27 от "ТТТТТ":

    ква възможност отваря на руснаците плевнелиев след като казва за техните антибългарски намерения?
  • 34 Десислава Димитрова

    1 1 Отговор

    До коментар #28 от " ":

    аз не мога да се сетя за български политик с по-достоина биография за политик.ти ако се сещаш ,кажи кой е той?плевнелиев преди да стане политик е предприемач със сериозен бизнес и сериозни партньори в германия,където няма шуробаженащина и хората ги съдят по качествата им.та ако този е лакей,мишка,чехльо....вие кви сте?

    Коментиран от #35, #36

  • 35 Бай хой

    0 2 Отговор

    До коментар #34 от "Десислава Димитрова":

    Деско какво наричаш сериозен бизнес. Може би продажба на билетчета по тротоарите с хороскопи и предсказания. То така всяка махленска врачка е бизнес дама.

    А под достойна биография сигурно разбираш кариерата му в комсомола. Там бяха най долните лизачи и подлизурковски. Точно по същият начин се изявява и днес като загърбва интересите на България и Българският народ за да служи на тероризма и идил.

    Спомняте си как попречиха на тия които се борят със световният тероризъм организиран от сащ.
  • 36 ЮЮЮЮЮЮ

    0 0 Отговор

    До коментар #34 от "Десислава Димитрова":

    дори Гоце,беше по-читав от този--и дори П.Стоянов...
  • 37 qwerty

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "onq s konq":

    Този цитат идва от подаръците на ЕС и САЩ - "Най-големия парадокс, е че п...стите се увеличават,без да могат да се размножават."
  • 38 FR V

    0 1 Отговор
    Руснаците не могат нищо да кажат защото никой не ги слуша!
    Те могат да обясняват на Мадуро от Боливия и други подобни екземпляри
    за тяхната имперска политика!
    Русия води хибридна война срещу България и тук присъстващите руски тролове участват в нея.
  • 39 иван

    1 0 Отговор
    Господин президент е вече много ти стана трябва да се замислиш и поне да замълчиш Аз мисля че голяма част от Българския народ не споделя политиката ти
  • 40 по темата

    0 0 Отговор
    Президенто е тоз който сложиха, като с това искаха да покажат, че и магаре да бяха предложили, по-лесно щеше да бъде избрано, като абдалите му по акъл - десиславка и оня с коня, дет се под него виси и сластно сумти.
  • 41 гост

    0 0 Отговор
    Достоен президент. Ако беше Гоце, нещата щяха да се правят зад гърба ни и нямаше да има конфликт с голямата Мечка, тя щеше да се разхожда в тая територия като лакомник в сладкарница, щеше да си взима каквото си иска. Сега също го прави, но по трудно. Плевнелиев като всеки президент има достъп до информация, която ние простосмъртните нямаме. Щом казва, че е така вероятно знае, а не си приказва като в предизборна компания. Добър президент за ужас на Путинофилите, които търсят безгръбначното.
  • 42 юна

    0 0 Отговор
    Има ли по безгръбначна нация от тази, която ще ругае собствения си президент за сметка на чужда държава и то Империята на Злото?
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания