Last news in Fakti

24 Ноември, 2015 18:55 28 941 27

Рамзан Кадиров: Турция ще съжалява за стореното

  • рамзан кадиров-
  • турция-
  • русия-
  • чеченски-
  • кадиров-
  • съжалява-
  • самолет

Руски военен самолет бе свален от турските военновъздушни сили

Рамзан Кадиров: Турция ще съжалява за стореното - 1
Снимка: БТА/ AP

Чеченският лидер Рамзан Кадиров заяви, че Турция ще съжалява дълго време за свалянето на руския вонен самолет Су-24.

Пред LifeNews Кадиров заяви: „Тези, които се възползват от всяка възможност да говорят за приятелство и сътрудничество, не трябваше да действат толкова коварно“.

Днес руски военен самолет бе свален от турски изтребители Ф-16 заради нарушаване въздушното пространство на страната.

Турският премиер Ахмет Давутоглу заяви, че страната му е длъжна да защитава своите граници, а местните медии разпространиха радарна снимка за полета на руския самолет.

Владимир Путин заяви, че атаката е извършена, когато самолетът е бил на 1 километър от турската граница.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    4 7 Отговор
    Чеченското псе вместо да лае в защита на господаря си с което го излага без да осъзнава сякаш "Великата Русия" е безпомощна и разчита на чеченска закрила добре е да осъзнае,че половината Чечна е в ИДИЛ и се сражава там ЗА ПАРИ!Толкова ли отдавна бяха чеченските атентати в Москва В ТЕАТЪРА,В МЕТРОТО и още на десетки места при които загинаха стотици руски граждани,че да има наглостта тоя Рамзан да се прави на "руски приятел"!?

    Коментиран от #2, #3, #5

  • 2 Сульо

    6 4 Отговор

    До коментар #1 от "onq s konq":

    @1 Бегай да учиш бе! То за това сме на този хал! Страната се напълни с неграмотни субсидирани от капиталисти подлоги...
  • 3 Бай хой

    5 5 Отговор

    До коментар #1 от "onq s konq":

    Я по добре кажи от какъв произход си , че явно не си Българин. Няма Българин който не знае какво е национолното знаме.

    Срам си за България и за Българската нация.

    Да защитаваш изродите от идил.

    Като са толкова корави фесовете защо реват като заклани свини че се защитавали. От кого? И на децата е ясно че този самолет не е предприел никакви действия поротив турция и турците. Защитниците на идил сега се правят на жертви.

    Коментиран от #6

  • 4 Кадиров да влиза в Турция

    6 3 Отговор
    Ахмет Давутоглу да влиза в някоя пещера и да не излиза от , защото попадне ли в ръцета на чеченците ще види какво значи защита . Цялата турска армия няма да може да му помогне .
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 onq s konq

    2 5 Отговор

    До коментар #3 от "Бай хой":

    Хаха!Първо се успокой,налей си една ракия,запали цигара и чак тогава си намисли за кое от всичките бълг знамена се интересуваш!Защото знамена бол-като се започне от конска опашка при прабългарите,мине се през средновековието,лъвове при капитализма,сърп и чук при милиционеро-социализма/бяхме неофициалната 16-та република/ и стигнем до сегашното.
  • 7 Уйо

    2 0 Отговор
    Ставаьi страна огромная........
  • 8 gfd

    3 1 Отговор
    Световния Мир се поддържа единствено от Русия , няма ли Русия ще има з-та световна война вервайте в това !!! Всичко тръгва от Тъпите САЩ.....КАКВИТО И ХРАНИТЕ ТАКИВА СА И ХОРАТА мазни ,тъпи ,дебели американци знаят само един бекони, немогат да си вържат връзките на обувките да го д.....т ! Да живее Русия !!!
  • 9 Владо

    2 0 Отговор
    Всички са сбъркали за да се стигне дотук. Лошото е че пешкира се опира от редовият"индианец". Правила трябва да се спазват и във време на война. Даже най-вече по време на война. Не съм русофил, дори напротив. Но ми е жал за пилотите.
  • 10 раптор

    3 4 Отговор
    Чеченците какви са бегемоти... Всичките по 2 метра, 110кг чиста мускулатура! Да ги пуска Путин и да почва касапницата! Ама заедно с тях и тежката артилерия, новите танкове т-90 мс, с-300(най-нов модел), искандер, точка-у и става приказка!

    Коментиран от #16

  • 11 ГОСТ

    3 1 Отговор
    Рапторе, да ти кажа, че на Руски Бегемот это болгарское слово Хипопотам!Толкоз! А по повод Кадыров, за българите Кадиров, ами баща му беше във война с Кремъл, сега този Руслямист изведнъж стана пръв русофил!А там при тях си е баш РУСЛЯМСКА ДЪРЖАВА - ЧЕЧНЯ/Ичкерия/ си е същата дивотия като в Сирия!
  • 12 не бива така

    3 3 Отговор
    Турците нещо много си повярваха. Самолетът е бил празен, на връщане от мисия срещу ИДИЛ. Преди да натиснеш копчето за да свалиш самолета има доста други начини да протестираш пред страната, която е "нарушила" въздушното ти пространство.
    Сега остава Асад да поиска от Русия официална охрана на въздушното си пространство и тогава всеки турски самолет, тръгнал да бомбардира кюрдите в Сирия следва да бъде свален, като нарушител на Сирийското въздушно пространство. И ето ти война, никому ненужна, като под никому разбирам народът, а не политиците, дето си чешат егото чрез чужда смърт.
    Едва ли Русия ще отвърне по същия начин, но чисто икономически Турция може би ще загуби много. НО! На Ердоган тази цена не му се вижда висока, щом води до бетониране на ислямизма. Той просто е прикрит фен на ИДИЛ, но Европа вече му друсна 3 милиарда евро. Да не мислите, че ще отидат за бежанците. Грънци!
    А тук по-долу има писания на американски (с кон), който в омразата си към Русия е готов да целува г.за на тия, дето "присъстваха" по нашите земи цели 500 г.
  • 13 Киро

    5 1 Отговор
    Тоа па пудел на каишка и той се обади!

    Кога ви изравниха мизерното градче - столица ушанките, кога почна да им лиже задника!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Киро

    1 2 Отговор
    Ставаьi страна огромная........

    ========

    Поредното доказателство, че да си руско - трол, то е задължително да си неграмотен и необразован.

    Че кой образован и мислеш човек ще се радва на прокиснали пияндурници?!

    Коментиран от #19, #26

  • 16 FR V

    3 3 Отговор

    До коментар #10 от "раптор":

    "Чеченците какви са бегемоти... Всичките по 2 метра, 110кг чиста мускулатура! Да ги пуска Путин и да почва касапницата! Ама заедно с тях и тежката артилерия, новите танкове т-90 мс, с-300(най-нов модел), искандер, точка-у и става приказка!"

    Всички ли руски тролове сте такива илитерати ?!
    Кой е Рамзан Кадиров ?
    Руско мекере, на заплата от Москва,главорез и национален предател за обикновените чеченци.

    Коментиран от #17, #25

  • 17 фрв шит

    3 3 Отговор

    До коментар #16 от "FR V":

    Само като ти видя името, и става ясно за какъв иде реч. И в коментара ти, думата "мекере" .. Трол-Пенсионер си. Познах ли ? Бай Тиквоч плаща ли добре ?
  • 18 qqqqqqq

    2 2 Отговор
    Чеченците са българи на които не им е пречупен духа и нямат робско мислене като българите в България .
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 БАТ мишо

    2 1 Отговор
    по добре 16 та република отколкото турски парламент....руснаците винаги си заминават мирно и тихо а чалмите с реки от българо-руска кръв от българия
  • 21 бизнес работи

    1 0 Отговор
    тоз пък Кадиров от кога започна да разбира от бизнес.всеки знае че всичко е пари и интереси и свалянето е свързано точно с тази цел.просто турците не са като нас а си знаят цената и границите не са им безплатни като нашите.който иска да ги пресича явно ще трябва да киха,дали с проекти или по евтина газ само те си знаят и дори в това време навярно го обсъждат.
  • 22 Бхд БхД

    0 0 Отговор
    Всичко което се случва последните 2г ми се струва ,че Г7 ще се промени леко като Италия и Франция ще са извън нея а Турция и Китай ще са заместниците а Г8 няма да има защото Русия може да се раздели на парчета.
  • 23 СС23

    0 0 Отговор
    Добре подготвен Американски заговор!!! Егати Туркмените дето чакали отдолу катапултиращите пилоти, гледат овцее ама имат и Айфони! Пък и добре въоражени и организирани!!! Щом спасяващите хеликоптери са прогонили с ожесточена стралба! Командата за стреба се давала от министър прецедател или по нагоре! Ами да от по нагоре е....... от Вашингтон!!!
  • 24 ДОЛУ НАТО 909

    0 0 Отговор
    РАМЗАН КАДИРОВ Е ПИЧ ! АЗ СЪМ ЗА РУСИЯ И КАДИРОВ !!!!!!!!!!!!!
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 ьяаяьаяа

    0 0 Отговор
    рамзан и неговите пехотинци що не тръгнат срещу турция дет много му знае устата що не влезнат от сирийската граница в турция ще ги изпепелят като нищо подценяват всички народи Турция има 1 милион армия при мобилизация може и 20 да станат те и РУСИЯ влезнаха в авганистан ама се върнаха на.рани
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания